Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa bryter tystnaden om relationen till ex-maken – efter tiden med Anja Pärson

30 aug, 2023, 10:53 

Så är Filippa Rådins relation med ex-maken.

Annons

Anja Pärson, 42, och Filippa Rådin, 50, har varit gifta i nio år. De har två barn tillsammans och lever ett lyckligt familjeliv i det nybyggda, klimatsmarta huset hemma i Umeå.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Med tiden har de hittat ett harmoniskt liv. De tar sig tid för varandra, hittar vägar att kompromissa och är måna om att ge varandra det utrymme som relationen kräver.

– Vissa dagar jobbar Filippa med sitt och då tar jag barnen, och vice versa. För mig är det extremt berikande att hänga med ungarna. Vår minsta kör brottning just nu och i kväll ska jag hjälpa barn att lära sig brottning. Jag är också fotbollstränare för vår äldste son, har Anja sagt till Amelia.

Annons
Filippa Rådin och Anja Pärson
Filippa Rådin och Anja Pärson har varit gifta i nio år.

Så får Anja och Filippa ihop vardagen

Anja och Filippa har ofta flera projekt igång och ibland behöver de hjälp med att få till vardagen. Då har de vänner, släkt och familj som ser till att ställa upp när det krisar.

– Alla runt omkring oss är vana med uppstuds och att det händer mycket och de finns där bakom oss som livlinor, så det är helt fantastiskt. Vi har väldigt bra vänner, väldigt bra släkt och familj som finns bakom oss, men vi försöker hitta våra andningshål absolut, säger Anja till Hänt.

Anja om relationen till Filippas ex-make

Det finns en person som ofta finns nära till hands, och det är Filippa Rådins ex-make Patrik Rådin, som hon har dottern Emmi tillsammans med, och han är inte sen med att tacka ja när det krävs.

Annons

– Han var ju hundvakt igår, sa Filippa när Hänt träffade paret tidigare i veckan.

Anja har tidigare berättat om hur de också varit framme med hjälpen när Patrik kräver hjälp.

– I går hjälpte vi Filippas exman att sätta ned rör i marken för hängrännorna vid hans hus. Vi har absolut en bra relation. I den lite moderna familjen hjälps man åt. Vi har arbetsdagar hos varandra och under vinterstängningen tar vi ett hus i taget. Det är roligare när man är fler och drar pizza i vedspisen.

Filippa Rådin
Filippa Rådin.

Foto: TT

Annons