Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa Rådin avslöjar sanningen om Anja Pärsons beslut i relationen: ”Grundlurad”

03 jan, 2024, 12:00 

Filippa Rådin berättar nu om Anja Pärsons stora överraskning.

Annons

Hade det inte varit för klädbutiken i Umeå så vet ingen hur det blivit med Filippa Rådins och Anja Pärsons kärleksresa. Det var ju där Anja klev in och fann en ny vän, som med tiden blev till obotlig kärlek.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

De blev tillsammans 2008 och gifte sig sex år senare. Paret valde att bosätta sig i Umeå, eftersom Anja känner sig hemma i de norra breddgraderna, och började bygget på sitt drömhus.

I närmare 15 år har paret stått sida vid sida, vandrat hand i hand, och i dag har Anja och Filippa två gemensamma barn samt Filippas dotter Emmi från en tidigare relation.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin lever ett lyckligt liv tillsammans.

Filippa Rådin grundlurad av Anja

Livet leker och de älskar att hitta på roliga saker med barnen. Men de är även väldigt måna om att ta sig tid för varann och 2023 fyllde Filippa 50 år, vilket Anja i största hemlighet hade planerat in i minsta detalj.

Annons

I ett inlägg på Instagram skriver Filippa om den galenskap som utspelade sig den dagen då Anja avslöjade sin överraskning och hur hon själv stod där och inte fattade nånting.

”2023 var en milstolpe. Året då jag fyllde 50 år och blev totalt grundlurad av min fantastiska fru och vänner. Anja & jag checkade in på The Villa i Åre i god tro om några lugna dagar tillsammans bara hon och jag .SÅ FEL JAG HADE! I stället blev det en av dom galnaste av helger jag upplevt!”, skriver Filippa Rådin.

Filippas önskan: ”Bortskämd varje år”

Filippa hoppas på liknande firanden framöver. Hon är så klart medveten om att man inte kan fylla 50 år varje år, men nu när hon fyllt 51 så kan hon inte annat än sakna den fest som utspelade sig ifjol.

”Idag fyller jag 51 och jag känner mig fortfarande lycklig! T A C K än en gång, igen och igen. Jag vill fylla 50 och vlil bli bortskämd varje år”, skriver Filippa vidare.

Foto: TT/Instagram

Annons