Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa Rådins och Anja Pärsons stora förändring i relationen – nu väljer de att berätta

30 jun, 2023, 15:00 

Filippa Rådin väljer nu själv att visa upp drömlivet med Anja Pärson.

Annons

Anja Pärson åkte fram i skidbackarna som om det inte fanns någon morgondag. När karriären summerades visade hon med sitt OS-guld och sina sju VM-guld att hon varit en jäkel på skidor.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

När skidorna omsorgsfullt lades på hyllan var det dags för nya kapitel i Anjas liv. Kapitlen handlade inte längre lika mycket om sport, utan om familjen, kärleken till Filippa Rådin och nya husdrömmar.

Drömmarna påbörjades för fyra år sedan. Anja och Filippa ville att nybyggda huset skulle vara världens mest hållbara hus, vilandes på klimatsmarta material och lösningar.

Annons
Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin.

Anjas och Filippas stora husdröm

Projektet har man även kunnat följa på parets Youtube-kanal. Och visst är strandtomten på 180 kvadratmeter en sann dröm, med närhet till havet, vackra vyer och poolhäng.

– Jämfört med ett vanligt hus är klimatavtrycket reducerat med 80 procent. Hela huset kan monteras ned och flyttas med grunden. Allt vi gör är antingen cirkulärt, beständigt och fossilfritt, tre ben i hållbarhet. Ett fjärde ben, som vi lagt till, är rätt känsla, har de sagt till Leva & Bo.

Annons

Dessutom har Anja och Filippa tagit till vara på närheten till havet och byggt en linbana till vattnet och en dusch vid stranden, som de kan bruka när det är dags att skölja av sig saltvattnet.

Nya bilden visar lyckan

Att Anja, Filippa och barnen verkligen trivs i sitt nya hus är ingen underdrift. Det är också ett kvitto på den kärlek som råder mellan Anja och Filippa – att de besannat sin stora husdröm tillsammans.

I ett inlägg på Instagram delar Filippa nu med sig av lyckan. På bilder kan man se hur Anja sitter vid poolen och njuter för fulla muggar av det härliga livet.

”Älskar dig oändligt Älskar att vi skapat vårt paradis”, skriver Filippa.

Foto: TT/Instagram

Annons