Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa Rådin om sorgen efter Anja Pärsons svåra skada: "Lider"

04 sep, 2022, 19:00 
Indra Nordemar

Filippa Rådin sörjer för sin hustru Anja Pärsons skull.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Skidstjärnan Anja Pärson och modebutiksägaren Filippa Rådin fick länge kämpa för sin kärlek. När de gifte sig 2014 hade de smusslat med sin förälskelse i hela fem år – men i dag gör de raka motsatsen.

De visar stolt upp varandra och sin kärlek på sociala medier, där de också delar med sig av livets med- och motgångar.

Nu brottas paret dessvärre paret av en stor motgång, och Filippa står handfallen.

Anja Pärsons skadad – tvingas hoppa av tävlingen

Det är mindre än en vecka kvar tills avresan bär av till Montenegro, där årets säsong av Mästarnas mästare kommer äga rum.

Anja skulle vara en av de deltagande – men häromdagen kom chockbeskedet att hon tvingas hoppa av.

– Jag måste tyvärr meddela att det som inte får hända har hänt. Jag har gått och skadat mig, så pass allvarligt att jag inte kommer att kunna delta i inspelningen av Mästarnas mästare, säger hon i en video på Instagram

Annons

Alpinåkaren hade verkligen sett fram emot att möta några av Sveriges främsta idrottsstjärnor genom tiderna, och därför förberett sig genom hård träning – vilket också blev hennes fall. Det rör sig nämligen om en större blödning i en muskel i vaden.

– Det hände på en träning inför programmet. Det var ganska tydligt, jag fick linda och lägga den i högläge och försöka minska risken. Men det blev för stor skada, berättar hon för Expressen.

Filippa Rådins sorg för sin fru

Det är en sorg för Anja, men också för Filippa som får se sin fru lida.

"Jag lider med min fru. Dom som vet, dom vet att det gör ont att inte hålla i taktpinnen själv. Anja är den största av tjurskallar jag vet och är ingen som vill ge sig i första taget. Men skadan är ett faktum och trots att hon är tjurig är hon också en mästare på att blicka framåt. Du imponerar på mig varje dag med ditt sätt att tänka", skriver Filippa på Instagram.

Foto: TT

Annons