Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa Rådins sorg efter Anja Pärsons beslut – berättar nu om saknaden

27 sep, 2023, 04:30 

Filippa Rådin får klara sig utan Anja Pärson i hemmet.

Annons

Anja Pärson är en av Sveriges största idrottsstjärnor genom tiderna. med sina alpina kunskaper och bedrifter såg hon till att skriva sig in i de svenska historieböckerna och när hon la skidorna på hyllan kunde hon stolt titta tillbaka på en framgångsrik skidkarriär.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Däremot har hon fortsatt att vara aktiv och när hon och hustrun Filippa Rådins barn har sportlov är det inte helt otänkbart att familjen letar sig till de svenska skidbackarna för lite rörelse.

Annons

Nu är hon dessutom aktuell som en av deltagarna i kommande säsong av SVT-programmet Mästarnas mästare, där man kan räkna med att hon kommer visa upp sin unika vinnarskalle.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson med älskade hustrun Filippa Rådin.

Anja Pärsons revansch efter tuffa beskedet

För Anjas del blir det något av en extra revansch. Hon var klar redan förra säsongen, men fick då kasta in handduken på grund av en skada. I samband med det tråkiga beskedet sa hon:

– Jag har verkligen sett fram emot att tävla i programmet och mäta mig med alla fantastiska idrottare som deltar. Men som alla vet är jag bra på att komma igen, och det kommer jag att göra även denna gång. Jag önskar alla årets deltagare all lycka till och jag kommer att sitta bänkad på första parkett.

Annons
Anja Pärson
Anja Pärson är en av deltagarna i kommande säsong av Mästarnas mästare.

”Nu vill jag att Anja ska komma hem”

Just nu pågår inspelningarna för fullt. Det betyder att Anja för närvarande befinner sig utomlands, långt från Filippa Rådin och barnen. Och när Anja är iväg är det självklart hon är väldigt saknad av familjen.

Instagram har nu Filippa delat med sig av ett bildspel på Anja strax innan avfärd. På bilderna kan man se hur Anja prövar kläder inför Mästarnas mästare, något som får Filippa att sakna henne ännu mer.

Annons

”Alltså nu vill jag att Anja ska komma hem så jag får tillbaka den här jackan och skorna”, skriver Filippa.

Foto: TT/Instagram

Annons