Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Filippas beslut i relationen med Anja – nu är det ett faktum

10 jul, 2023, 06:55 

Nu visar Filippa Rådin upp förändringen.

Annons

När den före detta skidstjärnan äntrade klädbutiken i Umeå kunde hon aldrig ana att det var hennes framtida kärlek som jobbade där. Anja Pärson och Filippa Rådin fann varandra närmast direkt, blev goda vänner och med tiden mynnade det ut i sann kärlek.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

En varm sommardag 2014 lovade de varandra evig tro och kärlek. I dag har de varit gifta i nio år, har två gemensamma barn och Filippas dotter Emmi från en tidigare relation.

Vardagen delar de gärna med sig av på sociala medier, som ofta rymmer aktiviteter med barnen, och det är inte helt ovanligt att se Anja Pärson i skidbacken, trots att hon lagt både pjäxor och skidor på hyllan.

Annons
Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin gifte sig en varm sommardag 2014. I dag har de varit gifta i nio år och lever ett härligt liv tillsammans.

Anjas och Filippas beslut

Men det är långt ifrån det enda som händer i Anjas och Filippas liv. Sedan en tid tillbaka har de visat upp sitt nya husbygge och i en rad videos på Youtube låtit följarna hänga med på den händiga resan.

För fyra år sedan bestämde sig Anja och Filippa för att bygga världens mest hållbara hus, beläget på en strandtomt och vars material och lösningar hela tiden har klimatet i fokus.

– Jämfört med ett vanligt hus är klimatavtrycket reducerat med 80 procent. Hela huset kan monteras ned och flyttas med grunden. Allt vi gör är antingen cirkulärt, beständigt och fossilfritt, tre ben i hållbarhet. Ett fjärde ben, som vi lagt till, är rätt känsla, har de sagt till Leva & Bo.

Annons

Filippas nya projekt

Strandtomten på 180 kvadratmeter är en sann dröm. Paret har dessutom kompletterat närheten till havet med att bygga en pool, och nyligen satte man upp träpaneler för att rama in altanen.

”Det är det här allt handlar om! Huset vid havet är en plats där barnen kommer ner i varv och kan frivilligt lägga sig i skuggan och sova. Nu ska jag och Filippa bara klara av att varva ned”, skrev Anja på Instagram.

Men att koppla av verkar inte helt lätt. Husbygget fortsätter och nyligen delade Filippa med sig av när hon omsorgsfullt vårdar de nya träpanelerna, vilket hon nu berättar om:

Annons

”Dagens projekt är påbörjat och skärmarna är grundmålade”, skriver sn stolt Filippa på Instagram.

Reaktionerna: ”Wow”

I kommentarsfältet är det många följare som hyllar Filippas och Anjas hus! De har ju följt med på resan flera år och verkar inte kunna få nog av alla förändringar längs vägen.

”Det där stället ser ju heeeelt magiskt ut!!!!”, skriver en person.

”Wow, ser fantastiskt ut!!!”, skriver en annan.

”Så snyggt! Härligt jobbat!”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons