Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fina orden om Noppe – så minns Lee Lewenhaupt sin make

31 mar, 2017, 14:31 
Margareta
Citerade Camilla Läckberg.
Annons

Begravningsceremonin för Noppe Lewenhaupt blev personlig och känslofylld. Han hade ett otroligt stort kontaktnät, och även prästen, Hans Rhodin, stod honom nära. Han var även en nära vän till Noppes fru, Lee Lewenhaupt. Och änkan Lee hade bett Hans att beskriva maken genom Camilla Läckbergs vackert valda ord som publicerades på Instagram strax efter det att Noppe gått bort.

”Jag är uppvuxen i en värld långt ifrån överklass och societet. Kan inte koderna och hade nog mycket fördomar. Har fått skämmas många gånger för de fördomarna och en av de som mest fick dem att komma på skam var Noppe Lewenhaupt. En varm, rolig, omtänksam man med total blindhet för klass, pengar, status. Han såg en människa och bemötte dig därefter. Han såg personen, inget annat och det var tydligt redan vid första mötet.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prästen Hans delade även med sig av sina egna minnen av vännen. Han startade sitt tal för att tacka Noppe.

– I dag är det bara familjen som säger farväl framme vid kyrkan men noppe själv var alltid noga med att säga “hejdå, ha det så bra”, när någon var på väg att gå från Noppes medlemsklubb. Så det tycker jag att vi alla tänker för oss själva. Jag själv kände Noppe som en kär och glad vän. Han bjöd alltid på en rolig historia.

Foto IBL

Annons