Flickvännen berättar sin sanning – efter Paolos svek: "Ljug inte!"

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Paolo Roberto svek sin flickvän Elin Härkönen.Nu har Elin själv en viktig sanning att berätta.

Elin Härkönen är flickvän till Paolo Roberto – och den sista tiden har deras relation skakat i dess grundvalar. Allt på grund av skandalen som briserade när Paolo greps av polis efter att ha köpt sex på en bordell i Stockholm.

Paolo Roberto – hans flickvän berättar sanningen

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Elin har varit väldigt öppen om saken på sitt Instagram-konto. Hennes inlägg vittnar om att hon mår dåligt, samtidigt som hon finner tröst i sin egen styrka.

“Drivkraften och viljan att växa, bli starkare och kunna hjälpa ännu fler människor brinner NU mer kraftfullt än någonsin. .Att vända motgång till styrka har jag gjort förut och jag är så tacksam för de verktygen jag lyckats bygga upp genom åren”, skriver Elin i ett inlägg.Silvias tydliga markering – sex år före Paolo greps!Läs mer

Elin Härkönen har nått ett stadium där hon inte heller skäms för att må dåligt. Hon vet hur motgångar känns; 2013 bröt hon nacken i en ridolycka, och läkarna sa att hon aldrig skulle kunna gå igen.

“Ljug inte för dig själv”

Men hon reste sig.

“Tillåt dig att känna. Att skratta. Att gråta. Men ljug inte för dig själv, eller för andra… sanningen kommer alltid fram”, skriver Elin i ett annat inlägg på Instagram.

Det var i november som Paolo Roberto för första gången berättade att han och Elin Härkönen var ett par. Så sent som för en månad sedan berättade han i Rix Morronzoo att de har flyttat ihop. De träffades när Elin tog ett av Paolos pass på Fitnessfestivalen.