Flickvännen flyr hemmet – efter Paolos svek

Elin Härkönen står inför ännu en motgång i livet.

Paolo Roberto är en av Sveriges mest utskällda män just nu.Nu har hans flickvän Elin Härkönen tagit en paus från deras gemensamma hem.
Slå på ljud

Elin Härkönen är flickvän till Paolo Roberto – och den sista tiden har deras relation satts på synnerligen obehagliga prov. Allt på grund av skandalen som briserade när Paolo greps av polis efter att ha köpt sex på en bordell i Stockholm.

För Elin var detta ett dråpslag med horribel timing. Hon har nämligen blivit sambo med Paolo i vår, vilket den sistnämnde berättade om i Rix Morronzoo så sent som i april.

– Det känns fantastiskt, sa Paolo i programmet enligt Aftonbladet. 

– Det är bra att ha lite kvinna hemma, det är bra på många sätt.

Paolo Roberto – hans flickvän flyr hemmet

Elin Härkönen står inför ännu en motgång i livet.

Elin Härkönen står inför ännu en motgång i livet.

Tack och lov har Elin lojala vänner. På sin blogg berättar hon om hur en av dem drog med henne på en utflykt i helgen.

“Jag ville, men orkade egentligen inte. Men så tänkte jag en gång till… livet är nu. Det blir inte bättre av att jag stannar hemma”, skriver Elin i sin blogg. 

“Haft en skön helg mitt ute i ingenstans med fint sällskap. Natur, frisk luft, god mat, sällskapsspel, skratt och flams… det var bra för min själ. Så tacksam.”

Elin Härkönen: “Jag är stark”

I ett annat inlägg på bloggen skriver Elin om hur hon kämpat för att bli självständig. Hon fattade tidigt ett beslut om att aldrig bli beroende av en annan människa.

“Jag lovade mig själv att aldrig mäta mitt värde i en prestation, hur framgångsrik jag är, hur omtyckt jag är eller genom en partner. Jag är independentJag är stark och jag är värd att leva mitt liv precis så som jag vill leva det”, skriver Elin.