Flickvännen vägrar – Paolos bilder visar sanningen!

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Elin Härkönen, flickvän till Paolo Roberto, har fattat ett tydligt beslut.Här är bilderna som visar sanningen.

Elin Härkönen och hennes förhållande med Paolo Roberto har blivit en av Sveriges mest omdiskuterade kärleksrelationer. Vi vet alla varför.

Plötsligt var Elins pojkvän en utskälld, enormt ifrågasatt man. Han hade blivit gripen av polisen under en razzia och gick själv ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Alla undrade: vad skulle hända med Elin?

Elin Härkönen – flickvän till Paolo Roberto – talar

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Så här sa Elin själv i podcasten Assefa Schlingmann. 

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan. Självklart kan jag hata det som har hänt, men jag älskar fortfarande personen. Det är det jag menar med att det inte behöver vara svart eller vitt. Allt som vi har haft tillsammans, det som har hänt tar inte bort allt det. Det har varit det bästa jag har varit med om, sa Elin i podcasten.

I början kunde man tydligt se att Elin i viss mån tog avstånd från Paolo. Tecknen fanns där på Instagram. Elin avföljde hans konto och raderade flera av bilderna där han förekom.

 

LÄS OCKSÅ: Silvias tydliga markering – sex år före Paolo greps!

Elin Härkönen med tydligt beslut

Men under sommaren kom ett skifte. Elin började följa Paolo igen, och för två veckor sedan fick deras följare något av en chock. Elin och Paolo dök nämligen upp på samma bröllop tillsammans.

Samtidigt finns det tecken på att Elin vill hålla ett visst avstånd till Paolo, just på de sociala medierna. Paolo fortsätter att regelbundet lägga upp bilder på Instagram och får tusentals likes. Men inte från Elin, som konsekvent håller fingret borta från gilla-knappen när hon ser hans bilder.
Vad detta tyder på, det vet bara Elin och Paolo själva. Klart är att beslutet har fått många att reagera.