Flickvännens beslut – Paolos bild visar den chockerande sanningen!

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen har synts ute tillsammans.Bilderna får alla att häpna.

Elin Härkönen och hennes förhållande med Paolo Roberto har blivit en av Sveriges mest omdiskuterade kärleksrelationer. I maj Elin nämligen se sin partner avslöjad som en sexköpare. Paolo gick själv ut i TV4 och erkände saken, vilket ledde till att han snabbt blev landets mest utskällde man.

Då gick Elin ut och berättade i podcasten Assefa Schlingmann om hur hennes känslor för Paolo fortfarande lever kvar.

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan. Självklart kan jag hata det som har hänt, men jag älskar fortfarande personen. Det är det jag menar med att det inte behöver vara svart eller vitt. Allt som vi har haft tillsammans, det som har hänt tar inte bort allt det. Det har varit det bästa jag har varit med om, sa Elin i podcasten.

Elin Härkönen dyker upp med Paolo Roberto

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Och det finns tydliga tecken på att parterna har börjat närma sig varandra igen. Elin har börjat följa Paolo på Instagram igen, och i helgen var de på samma bröllop. Paolo och Elin var där för att fira att vännen Anna Schaller, numera Gorosch, gifte sig med sin fästman Stefan.

Elin Härkönen är flickvän till Paolo Roberto

I Elins kommentarsfält har bilderna orsakat stor förvåning. Men Elin har tidigare förklarar att hon betackar sig för att andra ska komma in och försöka bestämma hur hon ska leva sitt liv.

– De har ingen aning om vad jag går igenom, eller vi går igenom. Och att de tror att ”stackars Paolo som är där hemma själv”. De har ingen aning om vi har kontakt, eller om jag har skrikit på honom, eller om jag har pratat med honom, sa hon i Assefa Schlingmann. 

 

LÄS OCKSÅ: Nu har Paolos flickvän fått nog – säger ifrån inför alla!