Flickvännens hemska timmar – nytt besked om Paolo!

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Paolo Roberto och Elin Härkönen är fortfarande ett par.Nu har otäcka detaljer om deras livs värsta kväll tillsammans.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 36?
Slå på ljud

Elin Härkönen och hennes förhållande med Paolo Roberto har blivit en av Sveriges mest omdiskuterade kärleksrelationer. Bakom rubrikerna finns ett trauma.

Plötsligt var Elins pojkvän en utskälld, enormt ifrågasatt man. Han hade blivit gripen av polisen under en razzia och gick själv ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin Härkönen är flickvän till Paolo Roberto

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Elin har pratat i podcasten “Assefa Schlingmann” om hur hon upplevde de där fruktansvärda timmarna. När hennes värld rasade samman.

– Det är lite diffust, minnet, men jag tror att jag gick ut och sprang, grät, skrek, skrattade, lät känslorna komma, säger hon i podcasten ”Assefa Schlingmann”.

– Mitt liv har rasat igen, men samtidigt, okej värre saker har hänt, hur sjukt det än låter. Jag förlorade min pappa för bara några månader sen. Jag bär fortfarande på den sorgen och bearbetar det och så händer det här. Då blir det bara så att, okej vad kan jag göra? Jag måste stanna upp, jag måste ta hand om mig själv, jag får inte rasa igen.

Då kom erkännandet

Nu visar det sig att Elin fick vänta länge innan hon hörde av Paolo den morgonen. Expressen har återgivit information ur Polistidningen som redogör för hur gripandet av TV-stjärnan gick till.

Paolo blev ledd till en civil polisbil för förhör. Där fick han sitta ett längre tag.

”Det tar några timmar i baksätet på den där civila polisbilen innan erkännandet kommer”, skriver Polistidningen.

Man kan bara föreställa sig hur det var för Elin med all denna osäkra väntan. Och sedan, efter den, ett fruktansvärt besked om mannen hon älskar!