Flickvännens nya beslut kring Paolo – ändrar sig helt och hållet

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Elin Härkönen har fattat ett nytt beslut kring Paolo Roberto.Det här går emot det hon gjort tidigare.

Elin Härkönen fick plötsligt ett helt lands sympatier när det avslöjades att hennes pojkvän, Paolo Roberto, gripits för att ha köpt sex. Många kände för Elin, vars liv redan innehållit många tuffa motgångar. Bland annat bröt hon nacken när hon föll av en häst och fick ägna lång tid åt rehabilitering innan hon kunde gå igen.

Paolo Roberto – nu har hans flickvän Elin Härkönen fattat ett beslut

Elin Härkönen står inför ännu en motgång i livet.

Elin Härkönen står inför ännu en motgång i livet.

I början kunde man tydligt se att Elin i viss mån tog avstånd från Paolo. Tecknen fanns där på Instagram. Elin avföljde hans konto och raderade flera av bilderna där han förekom.

Hon nämnde inte heller pojkvännen vid namn i något inlägg. I stället valde hon att rikta sig till alla som visat sitt stöd.
“Ni är otroligt många som hör av Er och även om jag valt att backa undan sociala medier och intervjuer i detta nu vill jag ni ska veta att det verkligen värmer mitt hjärta att se hur många människor som finns där för mig. Hur många fantastiska människor jag haft turen och gåvan att möta under livets gång”, skrev Elin Härkönen.

Elin Härkönen har ändrat sig

Men nu har någonting förändrats. Många har noterat att Elin plötsligt börja följa Paolo igen. Men han figurerar fortfarande inte på några bilder – och Elin har fortsatt att prata mer allmänt om sitt mående.

“Ibland bara händer det, när man minst av allt anar det. Saker och ting kommer i din väg som du aldrig någonsin hade kunnat förutse… både positiva och mindre positiva. Det är en del av livet att inte veta. Det enda vi vet är att vi behöver lära oss acceptera det som händer”, skriver hon i ett inlägg.

Det var i november som Paolo Roberto för första gången berättade att han och Elin Härkönen var ett par. Så sent som i april berättade han i Rix Morronzoo att de har flyttat ihop. De träffades när Elin tog ett av Paolos pass på Fitnessfestivalen.