Flickvännens nya dilemma – efter stora skandalen kring Paolo

Elin Härkönen står inför ännu en motgång i livet.

Elin Härkönen har blivit sviken och förrådd av sin pojkvän Paolo Roberto.Nu väntar ett tufft dilemma för 25-åringen.

Elin Härkönen har varit med om en väldigt omtumlande vecka. Hennes pojkvän Paolo Roberto har blivit uthängd som sexköpare på löpsedel efter löpsedel i kölvattnet av en polisrazzia på en bordell i Stockholm.

Elin har själv skrivit om saken på Instagram.

“Jag ska inte ljuga för er, jag är ledsen… men jag vet att även detta kommer passera. Jag fortsätter leva efter tron om att vi aldrig möts av en motgång som är större än vad vi klarar av”, skriver Elin.

Dilemma för Elin Härkönen efter Paolos svek

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

För Elin är detta ett dråpslag med synnerligen dålig timing. Hon har nämligen blivit sambo med Paolo i vår, vilket den sistnämnde berättade om i Rix Morronzoo så sent som i april.

– Det känns fantastiskt, sa Paolo i programmet enligt Aftonbladet. 

– Det är bra att ha lite kvinna hemma, det är bra på många sätt.

Så träffade Elin Härkönen sin pojkvän Paolo Roberto

Men Elins och Paolos liv är sammanflätade på fler liv än så. De har också ett professionellt samarbete, där de spelar in träningsvideor tillsammans och publicerar på bland andra Youtube.

Att dessutom få jobba tillsammans med en person som är minst lika driven, galen och som vågar tro på sina drömmar har varit otroligt givande och jag är så tacksam att ha Paolo vid min sida”, har Elin skrivit på sin blogg.

Det var faktiskt på Fitnessfestivalen som Elin och Paolo träffades.

– Jag körde hans träningspass och han bara: ”Vad är det där för galen tjej?” och så började vi träna ihop, har Elin sagt i en intervju med Aftonbladet. 

Vad än Elin beslutar sig för att göra i framtiden, så kan hon räkna med en mangrant stöd. Hennes Instagram-konto har överösts av stöttande och tröstande kommentarer de senaste dagarna.