Flickvännens nya markering mot Paolo – visar tydligt vad hon känner

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Elin Härkönen har börjat ta avstånd från Paolo Roberto.Detta kan man se på Instagram.

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Elin Härkönen har genomlidit mardrömsdagar den senaste tiden. Allt började med att hennes pojkvän Paolo Roberto blev uthängd som sexköpare i kölvattnet av en polisrazzia på en bordell i Stockholm.

Men Elin visat styrka i motgången. På hennes Instagram-konto delar hon öppet med sig av sin vånda – men låter också folk veta att hon är motståndskraftig.
“Jag ska inte ljuga för er, jag är ledsen… men jag vet att även detta kommer passera. Jag fortsätter leva efter tron om att vi aldrig möts av en motgång som är större än vad vi klarar av”, skriver Elin.

Elin Härkönen markerar mot Paolo Roberto

På Instagram kan man dessutom se att Elin börjat agera avståndstagande gentemot Paolo. Hon har avföljt hans konto och raderat flera av bilderna där han förekommer.
Hon nämner inte heller pojkvännen vid namn i något inlägg. I stället väljer hon att rikta sig till alla som visat sitt stöd för henne.
“Ni är otroligt många som hör av Er och även om jag valt att backa undan sociala medier och intervjuer i detta nu vill jag ni ska veta att det verkligen värmer mitt hjärta att se hur många människor som finns där för mig. Hur många fantastiska människor jag haft turen och gåvan att möta under livets gång”, skriver Elin Härkönen.

Elin och Paolo – så träffades de

Det var i november som Paolo Roberto för första gången berättade att han och Elin Härkönen var ett par. Så sent som för en månad sedan berättade han i Rix Morronzoo att de har flyttat ihop. De träffades när Elin tog ett av Paolos pass på Fitnessfestivalen.