Flirtiga bilderna mellan dansparet i Let's Dance fick maken att se rött – sanningen om triangeldramat

Flirtiga bilderna mellan dansparet i Let's Dance fick maken att se rött – sanningen om triangeldramat

Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Let's Dance är igång med sin sextonde säsong. Men det har inte bara varit 'en dans på rosor' genom åren. Det har även uppstått en hel del konflikter bakom kulissen. Vi minns särskilt en – där maken till en av de tävlande reagerade starkt på den flirtiga stämningen.

Här är ALLA tävlande kändisar i Let’s dance 2021!
Slå på ljud

Säsong 16 av den populära familjeunderhållningen Let's Dance är igång och deltagarna kämpar just nu med att lära sig de avancerade koreografierna när konkurrensen hårdnar. Många av de kändisar som har varit med i Let's Dance vittnar om en varm gemenskap och känsla av en 'bubbla', där man kommer otroligt nära varandra.

LÄS MER: Sanningen om Let's Dance: "Alla ligger med alla"

Maria Montazami och triangeldramat i Let's Dance

Men det har inte bara varit glada miner genom åren. Vi minns till exempel ett drama som utspelade sig år 2013. Då var hollywoodsfrun Maria Montazami med och tävlade tillsammans med danspartnern Kristjan Lootus. De kom nära varandra och fick en skämtsam jargong under träningarna. Någonting som Marias make, Kamran, inte alls uppskattade.

Maria Montazami tävlade med Kristjan Lootus i Let's Dance 2013
MAJA SUSLIN / TT

Maria har, i efterhand, berättat om svartsjukedramat i tv-serien ”Svenska Hollywoodfruar - i fokus”.

– Kamrans mamma var där och trodde att det var något mellan mig och Kristjan, vilket det absolut inte var. Då ville han att jag skulle komma hem. Ja, det blev väldigt mycket dramatik som var väldigt onödigt.

LÄS MER: Tobias Bader reagerar på Suzanne Axells beteende

Hon hade inte alls räknat med att situationen skulle tära på hennes äktenskap.

Tv-bilderna på Maria och danspartnern Kristjan Lootus fick Kamran att reagera

– Kamran tyckte inte om att jag och Kristjan fnissade och skrattade. Men vi hade det ju jättekul, berättar Maria Montazami vidare i programmet.

Ja, det hela ledde faktiskt till en äktenskapskris. När Maria åkte ut ur tävlingen, på tredje plats, fick hon börja reparera sprickan med Kamran.

– Vi pratade och det tog tid. Det tog faktiskt väldigt lång tid. Kanske till och med ett år.

Paret Montazami har varit tillsammans länge. De träffades 1987, gifte sig 1991 och har fyra barn tillsammans - Sara, Hanna, Emma och Nicholas.

LÄS MER: Runar berättar sanningen om Carola: "Har varit tyst i alla år"

Foto: TT