Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarna i chock efter Christina Schollins avslöjande om sonen: ”Ryser”

06 dec, 2023, 08:00 

Christina Schollin avslöjar nu allt om sonen Linus Wahlgrens talang.

Annons

Christina Schollins strålglans i rampljuset har hon sett till att föra vidare till yngre generationer. Hon kan titulera sig mamma till några av Sveriges största underhållare och är själv inte blyg med att bjuda på sig själv.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Dottern Pernilla Wahlgren har dessutom sett till att göra sig så populär att hon numer rattar det populära sångprogrammet Allsång på Skansen – ett program som inte vem som helst kan få.

Men det finns även andra medlemmar i familjen Wahlgren som besitter en musikalisk ådra. Bland andra Linus Wahlgren, som under åren medverkat i flera musikföreställningar och filmer.

Christina Schollin
Christina Schollin.

Christina Schollins avslöjande om sonen

Familjen gillar att umgås med varandra. Då är det inte helt ovanligt att de passar på att både konversera med varandra och visa upp sina talanger bakom stängda dörrar.

Annons

Även om många redan är medvetna om Linus Wahlgrens underhållningssida, var det ändå flera följare som reagerade kraftigt när han dök upp på Christinas Instagram och började sjunga med en otrolig inlevelse.

Vid flygeln satt Benjamin Ingrosso och försökte hålla jämna tonsteg med den stämma som ekade hemma hos Pernilla ute på Lidingö.

Följarnas chock: ”Ryser”

”Älskar dessa spontana musikaftnar hemma hos Pernilla”, skriver Christina Schollin till det inlägg som nu fått så starka reaktioner.

I kommentarsfältet är det många som häpnar över vad de fått bevittna:

”Vilken vacker röst Linus har man ryser av välbehag”, skriver en person.

”Nästa liv är det fasiken min tur att få dessa fantastiska barn”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons