Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Följarna obekväma efter Christian Bauers beteende - Pernilla tvingas försvara

24 feb, 2023, 16:00 

Pernilla laddade upp ett klipp på fästmannen Christian Bauer som fick följarna att reagera.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För nästan två år sedan korsades Pernilla Wahlgren och Christian Bauers vägar och det sa "klick"! Pernilla hittat äntligen kärleken, och sedan gick det fort. I fjol fick Pernilla en förlovningsring, och Christian Bauer en plats i nya lyan.

Att vara sambo med en av landets mest välkända profiler innebär ju också att Christian syns i rutan titt som tätt. Nu reagerar Pernillas följare på ett klipp från Wahlgrens värld – men då rycker Pernilla in.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgrens ord om Christian Bauers karriär i rutan

Det är inte alla som tack vare kärleken också blir tv-stjärnor! Man kan också tänka sig att det finns de som inte är särskilt sugna på att synas för miljonpublik över en natt. Som tur är hittade Pernilla helt rätt.

Annons

– Det är klart att det är väldigt tacksamt för mig att jag har träffat en kille som faktiskt kan tänka sig att stå framför kameran ibland, det är inte alla som skulle tycka det var fine, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

Passande nog har vi ju också fått följa romansen växa fram framför kamerorna.

När tv-tittarna första gången fick nys om den mystiska mannen var det på en hemlig dejt, och i den nya säsongen av Wahlgrens värld fick vi se när Pernilla frågade om han ville flytta in till lyxvillan på Lidingö. Så romantiskt!

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på röda mattan
Christian har inga problem med att göra Pernilla sällskap på röda mattan och kändismingel.

Pernilla Wahlgren försvarar sambon Christian Bauer

Det är inte heller någon hemlighet att Pernilla och Christian är olika, och man säger ju att "opposites attract", eller ja, att man dras till sin motsats.

Annons

Just det visade paret prov på i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld, när det var dags att bege sig ut till sjöss. I klippet ska de göra ordning båten för att åka iväg, och det är tydligt att de har olika viljor. Christian är mer ordningsam, och Pernilla tar det mer på uppstuds.

När Pernilla delade klippet på sin Instagram verkade vissa irriterande över att Christian var så envis.

"Hur orkar du med allt tjat??" Skriver bland annat en följare.

Det var lyckligtvis ingenting som Pernilla påverkats av. Hon känner ju honom allra bäst – och tar kritiken med en klackspark.

"Men senälla. Se det roliga i det istället. Det gör jag!"

Det fick flera följare som sett parets tokiga båt-scen stämma in:

"Ja det är faktiskt sjukt kul. Ni är ju i alla fall snälla mot varandra o skrattar åt situationen. Klockrent."

Foto: TT/Discovery+

Annons