Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarna rasar efter bilderna inifrån Pernillas hus – skapar skriverier utomlands

22 nov, 2022, 11:30 
Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren får hård kritik för sitt husbeslut.

Annons
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Pernilla Wahlgrens drömbygge ute på Lidingö har kantats av problem. Inflyttningen skulle skett redan i augusti, men problemen har fortsatt att avlösa varandra och pågått i över ett år.

– Det har blivit uppskjutet hela tiden så jag hoppas på att få flytta in innan jul, så mycket kan jag säga, har Pernilla Wahlgren sagt till Svensk Damtidning.

Pernilla Wahlgren visar upp huset inifrån

Nu verkar det äntligen som att det långa byggprojektet börjat ge med sig och att en inflyttning är i sikte. Däremot finns det fortfarande en del saker som måste göras, bland annat att välja rätt tapet till väggarna.

Resultatet har hon delat med sig av på Instagram, där hon både flitigt och noggrant dokumenterat vad som händer i och runt husbygget. Inlägget har även uppmärksammats av norska Se och Hör.

Annons

”Från vita väggar till färg! Nu börjar det tapetseras i huset - och som ni ser kommer det INTE att bli ett färglöst hem”, skriver Pernilla Wahlgren och beskriver stilen som ett färgglatt, mysigt Boutiquehotell.

Följarnas ilska efter bilderna

Att Pernilla Wahlgren gärna skippar mer neutrala färger är inget nytt. Däremot är inte alla följare lika imponerade av tapetvalet och flera tycker att det är alldeles för mycket detaljer.

”Snyggt, men du kommer att tröttna! Inga tavlor gör sig på dom tapeterna. Det påminner mig om 70-talet, när det var mönster-hysteri i inredningen och tapeterna. Lagom är bäst! Säger detta i all välmening, var och en väljer naturligtvis själv!”, skriver en person.

”Nä, det där var absolut inte vackert, rörigt! Gärna färg, men inte mönster!”, skriver en annan.

”För mycket för mig och oroligt. Jag hade valt helt andra tapeter”, skriver en tredje.

Stödet: ”Du som ska bo där”

Men som så ofta med inredning och tapeter går åsikterna isär. I kommentarsfältet ryms även åsikter av mer positiv karaktär.

”Jag tycker det är jättefint och personligt med färger och mönster. Toppen”, skriver en person.

”Det viktigaste är att du gillar det spelar det ingen roll.....det är ju du som ska bo där”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons