Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarna rasar på Pernilla Wahlgren – beteendet mot Christian Bauer framför kamerorna: "Respektlöst"

07 sep, 2023, 18:30 
Vendela Lönnqvist
Dålig stämning...
Dålig stämning...

Ikväll är det premiär för senaste säsongen av "Wahlgrens värld" – och inför första avsnittet är det inga glada miner mot Pernilla.

Annons
Pernillas splittring med Christian: ”Det går inte”Brand logo
Pernillas splittring med Christian: ”Det går inte”

Den nya säsongen av "Wahlgrens värld" börjar med dunder och brak när Christian Bauer erkänner att han ska fria till Pernilla Wahlgren.

Christian Bauer i väntan på Pernilla Wahlgren

Christian, som är van att passa tider och vara väl förberedd, hinner vara uppe i timmar innan Pernilla – efter många om och men – kliver upp.

Då är klockan kvart i tio, och planen var enligt Christian att åka hemifrån klockan tio för en härlig skidsemester i Sälen.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Men som bekant är Pernilla en tidsoptimist av rang, något hon själv har erkänt vid flera tillfällen. Familjen Wahlgren-Ingrosso är nämligen inte kända för att planera mycket i förväg.

– Vi hade bestämt att vi ska åka klockan tio. Men om jag ska åka tio behöver jag gå upp vid sju för att börja packa, så klockan tio... Nej men snälla, det kommer ju inte hända, säger Pernilla med ett skratt.

Annons

"I vår familj så tar man allting på lite volley"

Med all ro i världen börjar Pernilla dagen med en kaffe, medan Christian ifrågasätter när de kommer komma iväg. Sångerskan medger då att hon inte har börjat packa och att hon inte ens vet var skidkläderna är.

Det är inte heller bara Pernilla som Christian behöver vänta på. Även yngsta sonen Theo och mellersta barnen Benjamin och Bianca tar god tid på sig – en familjekultur som Pernillas kärlek inte riktigt är van vid.

– I Christians familj så kan han säkert bestämma saker med sina barn, och så är det så. I min familj har det aldrig varit så. Jag kan inte komma nu och kräva av mina barn att de ska vara på ett sätt som jag aldrig har varit själv. I vår familj så tar man allting på lite volley, säger hon i programmet.

Följarnas ilska mot Pernilla Wahlgren

Avsnittet, som släpps ikväll, har delat internet i två läger.

Det finns de som, på parets respektive Instagram, känner igen sig i Pernillas syn på tider. Enligt dem är det likadant i deras familjer.

Men många anser att Pernillas beteende är kort och gott "respektlöst".

"Herregud, vilken mardröm! Skulle inte ha samma tålamod som Christian alls", skriver en.

"Vilket kaos! Förstår dig Christian!", skriver en annan.

De flesta hyllar honom för hans tålamod. Tur att paret annars är så kärleksfulla med varandra – och det blev ju till sist ett frieri!

Annons