Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändisarnas fina stöd – efter Dominikas första ord om skilsmässan

22 jun, 2022, 19:20 
AvSimon Holm Stålhand

Följarnas stöd var överväldigande.

Annons
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”Brand logo
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”

Det var under onsdagskvällen som Dominika Peczynski gav beskedet via sin Facebook att hennes fyra år långa äktenskap med Anders Borg är till ända. I en tidigare intervju med Svensk damtidning så berättade Dominika om beslutet att sälja sin lyxiga lägenhet på Östermalm.

– Vi har fyra av fem utflugna barn som studerar på olika orter runt om i Sverige, så vi är bara tre personer kvar här hemma. Jag, Anders och tioåriga Harry. När vi flyttade in så bodde alla hemma och då behövdes utrymmet. Nu har vi för många sovrum som står tomma, sa hon till Svensk damtidning i början av maj.

Deras historia började 2014 när Army of Lovers-artisten och pr-konsulten Dominika Peczynski skrev en debattartikel för SVT Opinion. En artikel som delades 21 000 gånger på Facebook och som fick stor uppmärksamhet. Anders Borg svarade och en kontakt etablerades. Under 2018 gifte de sig. Men nu är det alltså slut.

Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid.Inga kommentarer. Slut på meddelande, skrev Dominika Peczynski på sin Facebook.

Annons

Enorma stödet efter tuffa beslutet

I skrivande stund så har Dominikas inlägg över 300 gillamarkeringar och över 100 kommentarer. Och stödet till både Dominika och Anders Borg, är stort i kommentarsfältet.

"Ta väl hand om er bästa Dominika och bästa Anders. Och lycka till i er nya livsfas. Trots detta gemensamma beslut är ni fortfarande goa och härliga människor. Stor varm kram! ", skriver en användare.

"Så tråkigt att höra. Ser fortfarande bilderna framför mig, på takterrassen när ni bytte ringar. Sänder omtankar i er jobbiga tid.", skriver en annan.

Det var även en del kända profiler som visade sitt stöd. Den före detta Centerpartisten, Fredrick Federley var en av dem. Han visade det genom att kommentera tre hjärtan.

Annons