Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarnas ilska mot Sofia Wistam efter agerandet i skandalprogrammet: "Sorgligt"

09 jun, 2022, 15:00 

Det är inte alla som gillar programledarens nya jobb.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

I veckan hade ett sprillans nytt program premiär, med profilen Sofia Wistam i spetsen. Programmet, som går ut på att dejta nakna, har märkligt nog gjort stor succé i utlandet.

Nu var det alltså dags för det kontroversiella programmet Naked Attraction att testa vingarna i Sverige, men några som inte är nöjda över det är Sofia Wistams följare.

Helt nakna på TV

Ja, du läste rätt. I programmet ska en person hitta kärleken, men kandidaterna står framför personen spritt språngande nakna. Ansiktet ser man allra sist, och det är inte frågan om att censurera vulgära bilder – tvärtom.

Programmet har precis börjat sändas, men reaktionerna har flödat in i en hiskelig fart. Både i form av krönikor, kommentarer och artiklar. Vissa menar att det är uppfriskande och kul, medan andra inte alls ser tjusningen i att näcka på tv.

Programledaren Sofia Wistam, förstår båda sidor.

– När jag först såg programmet blev jag nog lika chockad som alla andra. Kan man verkligen visa allting i tv? Sedan började jag fundera på om jag kan göra det bra, ska man göra det överhuvudtaget och tjänar det något syfte? säger Sofia Wistam till Aftonbladet.

Annons

– Men jag tycker att det är viktigt att visa vanliga oretuscherade kroppar som inte är opererade. Nu för tiden så är det ett skönhetsfilter på allt som unga människor ser och det är ett ideal som inte ens existerar, avslutar hon.

Stor kritikstorm

Sofia har tidigare synts i program som Sofias änglar, Talang, och klassikern Soff-i-propp, så detta är helt klart något nytt. Och även om hon själv landade i att programmet var viktigt och kul, är flera av hennes följare oerhört besvikna på henne.

"Sofia! Från så bra program som Sofias änglar till detta? Jag kunde tänka mig nån annan stå där men inte du?! Men man få göra som man vill brukar folk säga" Skriver en följare.

"Verkligen ett skitprogram och förvånad att du vill va med i detta… Sofias änglar är toppen , detta va botten." Instämmer en annan.

"Nja, detta var enligt min smak inget höjdarprogram och jag är faktiskt också lite förvånad över att du Sofia valt att ställa upp på detta som programledare." Kommenterar en tredje.

"Nu kommer det här skitprogrammet sorgligt.....Men kanske bättre betalt?????" Inflikar en fjärde.

Följarna glädjer sig alltså inte bara för Sofias nya jobb. Men smaken är som baken, och det finns även de som tvärtom ser charmen i att Sofia valde det tokiga programmet:

"Du är helt rätt för att programleda det här ❤️ Det gjorde du lysande!"

"Du gjorde det så bra! Är tacksam att dom valde dig Sofia! ❤️"

"Rätt kvinna på rätt plats🙌🏽"

En betydligt mindre kontroversiell trio, gänget bakom programmet Sofias änglar.

Foto: TT

Annons