Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarnas oro för Carola efter bilderna – otäcka händelsen

06 okt, 2023, 16:00 

Problemen fortsätter för Carola Häggkvist.

Annons

Carola Häggkvist firar 40 år som artist och har ett schema som inte går att beskriva på något annat sätt än fullspäckat. Därför är det så klart också väldigt viktigt att hon har med sig hälsan.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

I veckan stötte hon dessvärre på ett problem. När hon skulle svälja en vitamintablett råkade den sätta sig fel och på Instagram berättade Carola själv om den plågsamma upplevelsen.

– Jag har jättesvårt att komma iväg nu känner jag. Jag måste få bort den här nu annars kommer jag behöva lägga mig i studion där. Jag vet inte hur jag ska göra... Jag försöker banka, jag har ätit två rostade smörgåsar med ägg, jag vet inte hur vi ska göra, sa Carola.

Carolas oro

Några timmar senare gav hon alla följare en uppdatering och berättade att hon blev lite orolig att tabletten satt sig i fel strupe – och förklarade att hon kräkts upp allt vatten som hon druckit.

Annons

Men efter ett samtal med läkaren kunde hon äntligen pusta ut:

– Nu har jag pratat med doktorn som betryggade att jag inte behöver komma in till sjukan och att det inte sitter i fel luftstrupe. Det har varit lite tuffa timmar här men nu är jag i alla fall i en bil på väg till ett möte och mår lite bättre. Jag fick ner en Ipren och känner mig bättre i magen, så det är jättejättebra.

Följarnas oro efter nya bilderna

Nu verkar det som att Carola är tillbaka vid gott mod. Nyligen besökte hon fysioterapeuten Ingrid Våglund för att få lite röstmassage, ett kvitto på att Carola är på väg tillbaka till scenen.

”Du e tålig’ sa Ingrid när hon var inne i min mun och masserade mina käkar och spända muskler från all sång och anspänningar de senaste veckorna! Ja det gör ONT! Men hellre det än att inte göra röst gympa alls”, skriver Carola.

Samtidigt är följarna fortfarande oroliga över tabletthändelsen och i kommentarsfältet är det många som undrar hon egentligen mår. Där har Carola ett förhållandevis positivt besked:

”Bättre men lite utpumpad...”, skriver hon i en kommentar.

Foto: TT/Instagram

Annons