Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarnas spekulationer – paret har gjort slut

26 jun, 2022, 06:00 
AvSimon Holm Stålhand

Kan det ligga något i det?!

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Familjen Wahlgren/Ingrosso firade midsommar ute på Norra Lagnö i Christina Schollin och Hans Wahlgrens hus. Pernilla deltog, vilket även Bianca gjorde.

Bianca Ingrosso, 27, är just nu en av Sveriges mest omtalade och framgångsrika entreprenörer. Med sitt egna företag CAIA och sitt nystartade bolag Ani Jewels som hon startade tillsammans med sin vän Lovisa Worge äger hon idag en förmögenhet. Hon ska även få en helt egen talkshow!

Men under midsommarfirandet så saknades det en person. Hennes pojkvän, Phillipe Cohen. Han firade istället midsommar tillsammans med sin syster, något Jennifer Lizama Cohen lagt upp på sin Instagram.

Följarna spekulerar vilt

Biancas och Phillipes förhållande har varit minst sagt stormigt. De träffades första gången i Marbella, Spanien när de var 15 år gamla. Men det skulle gå några år innan de möttes igen.

– Det blev ingenting i Marbella, men sen träffades vi igen på krogen på Café Opera. Då gick vi hem ihop och låg, berättade Bianca tidigare i Wahlgrens värld.

Men den senaste tiden har Biancas följare börjat spekulera rejält.

Under den senaste tiden har många följare noterat att paret sällan syns med varandra. De lägger inte upp bilder på varandra på Instagram, som de brukar och de gillar inte heller varandras bilder.

Det kan givetvis bara vara en slump, men det skapar fortfarande frågetecken. Varför firade de inte midsommar tillsammans?

Det kan också vara så att paret helt enkelt har den tryggheten så att de kan fira på egen hand!

Annons