Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Folkkära TV4-profilen hoppar av Postkodmiljonären – efter alla år

02 jun, 2023, 15:09 

Putte Nelsson har bestämt sig för att lämna Postkodlotteriet.

Annons

Rickard Sjöberg har ända sedan 2005 agerat programledare i Postkodmiljonären. I sin roll har han ställt frågor, fått svar och varit med om både sorg och glädje i deltagarnas jakt på miljonen.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Vid sidan om det populära programmet, har tittarna även fått stifta bekantskap med profiler som Sandra Dahlberg, Christian ”Kicken” Lundqvist och Putte Nelsson – som åkt runt i Sverige och delat ut miljoner till lyckliga vinnare.

Men nu meddelar Putte Nelsson att han valt att hoppa av programmet. Programledaren, pianisten och körledaren säger att han måste fokusera på andra grejer framöver.

Putte Nelsson
Putte Nelsson lämnar Postkodlotteriet. Nyligen hade vännerna och kollegorna en avtackningsmiddag på Tjoget för den folkkära TV4-profilen.

Putte Nelsson lämnar Postkodlotteriet

I ett inlägg på Instagram skriver han om det trista beslutet.

”Jag är stolt över att ha fått representera Postkodlotteriet i över 11 år men nu är det alltså slut. Jag har valt att inte förlänga mitt avtal då jag behöver lägga tid och fokus på mina körer, körresor, företagsjobb och andra uppdrag som ligger framför”, skriver han och fortsätter med att berömma kollegorna.

Annons

”Jag lämnar med en god känsla men samtidigt vemodigt att hoppa av efter så lång tid och lämna så många fina kollegor och vänner. Det var inte ett helt enkelt beslut att lämna världens bästa jobb…men man måste chansa lite ibland.Jag önskar alla på Postkodlotteriet stort lycka till framåt och tackar från djupet av mitt hjärta för 11 fantastiska, roliga, givande och viktiga år”.

”Tack för allt!”

Att Putte var en betydelsefull profil i programmet är tydligt. I kommentarsfältet är det många som skriver att de kommer sakna honom i rutan.

”Tack för allt. Kommer sakna dig!!!”, skriver en person.

”Kommer sakna dig. Du är grym Putte”, skriver en annan.

”Bästa Bästa Putte”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram.

Annons