Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skynda för att få plats! Prova vin med Carl Jan & Johan T Lindwall

04 jun, 2019, 07:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Ännu en gång är det dags för ett av Svensk Damtidnings populära läsarevent! Chefredaktör Johan T Lindwall och Carl Jan Granqvist bjuder in dig på en exklusiv vinprovning du sent kommer att glömma.
Annons

Vi träffas i vinkällaren Grappe i Stockholm där vi inleder aftonen med att avnjuta ett glas svalkande champagne! Under kvällen bjuds du på en smakresa utan dess like, med vin och snittar! Carl Jan guidar oss genom en vinprovning av fyra viner av cabernetdruva från fyra världsdelar. Lär dig hur du använder syn, doft och munhåla när du upplever vinet. Självklart träffar du också Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall som ska berätta fantastiska historier om varför just juni månad är extra speciell och kunglig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dessutom får alla ett exemplar av boken Carl Jans klassiker, mer än en kokbok med sig hem.

Plats: Nordens största vinkällare Grappe, Grevgatan 5 på Östermalm i Stockholm

Datum: 11 juni 2019

Tid: 18:00-20.30

Åldersgräns: 18 år

Pris: 895 kronor

Eventet är exklusivt för dig som plusprenumerant samt dig som är prenumerant av tidningen Svensk Damtidning. Boka din plats genom att klicka här, och skynda dig, våra event blir snabbt fulla!  (reklamlänk)

Annons