Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Föräldrarnas tårar innan viktiga ögonblicket – berättar ärligt

09 mar, 2024, 19:02 
Vendela Lönnqvist
STOCKHOLM, SVERIGE 20240307Artisterna poserar för en gruppbild under pressträffen i samband med torsdagens presskonferens i Friends Arena, inför finalen på lördag av Melodifestivalen 2024. Bakre raden fr v Annika Wickihalder tillsammans med Smash Into Pieces, Maria Sur, Lisa Ajax, Jacqline, Danny Saucedo, Syster och Liamoo. Främre raden fr v Jay Smith, Sami Rekik i Medina, Cazzi Opeia, Marcus & Martinus samt Ali Jammali i Medina. Foto: Claudio Bresciani / TT / Kod 10090Claudio Bresciani/TT
Det är många känslor ikväll!
Annons

200 resdagar per år – och föräldrarna står tätt vid sina söner sida.

Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!Brand logo
Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

Nerverna inför finalen

Ikväll är norska superduon Marcus och Martinus Gunnarsen på plats i Friends Arena för att eventuellt kamma hem vinsten till att representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Med sig har de föräldrarna Kjell-Erik och Gerd Anne, som står bakom kulisserna och hejar på sina barn.

Föräldrarnas känslor inför en eventuell vinst

Och det är många känslor ikväll.

– Jag blir väldigt rörd och gråtig när jag ser dem på scenen. De brukar säga att ”mamma du gråter hela tiden”, säger hon samtidigt som hennes ögon tåras, säger mamma Gerd Anne till Aftonbladet.

Annons

– Jag är så stolt över dem, men också så rädd om dem.

"De har jobbat så hårt"

Hon berättar vidare att det har varit tufft att höra de svenska experternas åsikter om att normännen inte borde representera Sverige i Eurovision Song Contest.

– De har jobbat så hårt, men samtidigt så läser jag att svenska experter tycker att de inte kan vinna för att de inte är svenskar, men det hoppas jag inte ska vara ett hinder. Vi har ju norska telefoner så vi kan inte ens rösta, säger hon.

Annons