Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Förd till sjukhus – Helena Seger stöttar Zlatan

Förd till sjukhus – Helena Seger stöttar Zlatan

Zlatan Ibrahimovic har fått ett otäckt besked från läkarna.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic och Mino Raiola har varit vapendragare i decennier.

Mino är Zlatans skicklige och excentriske agent, men de är mer än spelare och agent – de är som bröder.

Mino Raiola till sjukhus – måste opereras akut

Nu rapporterar italienske fotbollsjournalisten Tancredi Palmeri att Mino förts till sjukhus. Han ska ha genomgått en akut operation, skriver Tancredi.

Än så länge är omständigheterna kring operationen okända. Vi vet inte heller hur Mino mår efter ingreppet.

"Jag ber för att det ska gå bra", skriver en användare på Twitter.

Zlatan och Mino Raiola är väldigt goda vänner

Zlatan är troligen väldigt orolig för sin väns skull. Tur att han har sin trogna livspartner Helena, som alltid är där och stöttar.

Den hetlevrade fotbollsagenten har representerat Zlatan sedan 2003, och har blivit vid ett slags storebrorssurrogat för den svenske superstjärnan.

Men vid ett tillfälle blev det ett storbråk mellan Zlatan och Mino. Det berättar Mino själv om i boken "Jag är fotboll". Man kan bara föreställa skrikmatchen mellan de två så starka viljorna.

– Faktum är att mitt och Zlatans största bråk uppstod när han ville bryta kontraktet med Manchester United. Vi hade skrivit på för ytterligare ett år men han ändrade sig, han ville sluta på topp. Jag vägrade. Han ville flytta till Los Angeles redan då, men inte till Galaxy utan vi hade ett bud från Los Angeles FC. Jag tyckte att han skulle köra ett år till i United, och jag sa att om han gjorde det skulle jag i fortsättningen göra allt han ville. Sen kom skadan, berättar Zlatans agent i boken.

Men hur pass viktig är då Mino för Zlatan? Vi frågar sportjournalisten Jonathan "Jaje" Larsson.

– Det går knappt att mäta. Mino har betytt ofantligt mycket för Zlatan. Dels som agent, han har ju fixat några riktigt maffiga kontrakt för Zlatan. Men också som människa. Båda två har enormt starka viljor och heta temperament. De klickade direkt, har man fått intrycket av. Zlatan har helt klart direktkontakt med Minos omgivning, för att få uppdateringar kring läget, nu när han ligger på sjukhus. Usch, jobbig nyhet detta. Livet är så skört, säger Jonathan.