Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Förre tv-kollegan bekräftar misstankarna om Charlotte Perrelli: "Kan behandla en illa"

05 jan, 2024, 17:00 
Charlotte Perrelli
Förre kollegan säger sanningen om Charlotte Perrelli!
Annons

Charlotte Perrelli är en älskad artist och nöjespersonlighet. Men det finns ofta en skillnad mellan någons publika jag och hur denna beter sig i det privata.

Nu avslöjar en före detta tv-kollega hur Charlotte verkligen är, när kamerorna är avstängda. Och vi kan slå fast att våra misstankar stämmer!

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Förre tv-kollegan avslöjar sanningen om Charlotte Perrelli

Ola Rapace deltog i samma säsong av Stjärnorna på Slottet som Charlotte. Han har berättat om upplevelsen för Hänt.

– Jag trodde ju att hon skulle vara den som jag hade minst gemensamt med när jag åkte till Stjärnorna på slottet men sedan kändes det som att vi nästan hade egentligen mest gemensamt, säger Ola.

Ola berättar att han och Charlotte kom så pass nära varandra att de fortfarande har kontakt.

Annons

– Ja, lite sådär på sociala medier eller när det är något speciellt som händer. Jag tycker att hon är en helt fantastisk människa, skön inspiration och hon är så tuff. Det är otroligt vad hon har lyckats skapa i den tuffa miljön som hon har krigat i på något sätt. Där tyckte jag också att det kändes som att vi hade väldigt mycket gemensamt med kändisskap och hur offentlighet kan behandla en illa, säger Ola.

Beskriver Charlotte Perelli som "helt fantastisk"

Ola och Charlotte är som sagt två personer med ett komplicerat förhållande till offentligheten – det är något man länge misstänkt. Ola har inte gjort någon hemlighet av att han inte alltid trivs med uppmärksamheten.

Samma sak gällde för hans medverkan i Stjärnorna på Slottet.

– Jag tyckte det var ganska påfrestande att vara på det stället så länge och dessutom ha en kamera i ansiktet så ofta och så tidigt på morgonen. Men jag tyckte att det var helt underbart att möta de andra som var med. Charlotte Perrelli och Shima Niavarani och alla de andra, det var skitkul, säger Ola.

Annons