Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Förvirring kring Anders Bagges miljonköp – har inte köpt något slott

25 jul, 2022, 07:00 

Nu avslöjas det hur det egentligen ser ut.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Paret tillika äkta makarna Johanna Lind Bagge och Anders Bagge lever ett riktigt drömliv tillsammans. Efter att ha bott tillsammans i Anders 1100 kvadratmeter stora villa på Färingsö, är det nu dags för gemensamma äventyr.

Flyttlasset går till ett slott, bokstavligt talat. Parets nya residens blir ett 1600-tals slott, Rastaborg på Ekerö. Men allt är inte riktigt som man kanske trott..

Flyttar in i slott

Johanna och Anders har firar i år fyra år som gifta, och allt verkar gå som på räls för turturduvorna. Tillsammans har de en mängd olika hundar, eller svansbarn som de själva kallar de små liven.

– Jag har känt Anders i 16 år och vi älskar hundar och vi har gemensamma vänner och samma intressen. Det är helt enkelt vänskap som har övergått till kärlek, sa Johanna när hon bekräftade förhållandet 2016.

Annons

De har som sagt bott tillsammans i Anders rymliga villa, men nu väntar ett nytt kapitel, ett gemensamt sådant.

– Huset som vi har nu äger jag, nu får vi chansen, att jag och Johanna får ett gemensamt boende för första gången. Det är vi som öppnar dörren första gången, det är vi som lagar mat för första gången och det är vi som sover första gången, berättar Anders för Expressen.

Sanningen bakom

Det är ingen dålig flytt, paret tar med sig hundarna till ett lyxigt 1600-tals slott! Prislappen låg för de tidigare ägarna på hela 40 miljoner kronor, för de 1500 kvadratmeterna slott.

Inga pengar man slänger runt sig hur som helst, och det har inte paret Bagge-Lind heller gjort. För Hänt berättar Johanna att det inte riktigt blivit något köp än.

– Vi kommer först hyra slottet och sen eventuellt köpa det.

Anders hintade om samma sak i en tidigare intervju med Expressen, då han berättade att hans älskade villa på Färingsö inte var såld än.

– Det kan vara sålt i sommar, det kan vara sålt om ett år. Lite grann är det väl att jag försöker hitta rätt form, hitta rätt köpare. Jag har hållit på ganska länge med att bygga studios och fina kontor. Man har lagt ner mycket hjärta och själ i det här. Man vill gärna att en ägare tar över och tycker om det. Det är en stor och viktig del för mig.

Foto: TT

Annons