Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fräck kupp under societetsfesten – mitt framför prinsessan Birgitta

06 dec, 2018, 07:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Mitt under denna sprakande kväll hände det man aldrig trodde skulle ske i dessa kretsar. Framför prinsessan Birgittas ögon, endast med Grand Hôtels ovärdeliga kristallkronorna som vittnen, inträffade en fräck kupp!
Annons

Artister med musik specialskriven för en enda kväll. Grand Hôtels anrika lokaler, vars väggar man skulle vilja kunna tala med. Och en gästlista där personer som prinsessan Birgitta och Jan Eliasson var självskrivna.

1,6 miljonersklubben, men grundare Alexandra Charles von Hofsten i spetsen, har kämpat för forskning kring kvinnors hälsa och jämlikhet under 20 år. Och under en kväll i november var det dags för hela gänget att fira denna stora födelsedag med en glittrande fest, så magisk som bara den festfixande Alexandra Charles med team kan ordna. Och alla detaljer satt! Till och med Alexandras outfit var perfekt. Hon bar nämligen en av Kerstin Dellerts klänningar, som en hyllning till deras för alltid älskade ambassadör som gick bort i mars i år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Alexandra Charles von Hofsten med Jan Eliasson.
Alexandra Charles von Hofsten med Jan Eliasson.
Alexandra i Kerstin Dellerts klänning tillsammans med Christer Lindarw.
Alexandra i Kerstin Dellerts klänning tillsammans med Christer Lindarw.
Annons

Men mitt under denna sprakande kväll hände det man aldrig trodde skulle ske i dessa kretsar. Framför prinsessan Birgittas ögon, endast med Grand Hôtels ovärdeliga kristallkronorna som vittnen, inträffade en fräck kupp!

Någon av de inbjudna gästerna kunde inte hålla fingrarna i styr utan stal tre av de fina vinster som skulle lottas ut till förmån för föreningens forskning för kvinnors hälsa. Och vilka vinster valde då denna person att ta med sig hem? Jo, smycken från Caroline Svedbom, lyxiga krämer – och en prenumeration på Svensk Damtidning! Vi visste att vår tidning är älskad, men att vår gåva, som skulle bidra till välgörande ändamål, skulle vara så eftertraktad att den fick någon att styra in på den tjuvaktiga banan hade vi aldrig kunnat tro. Alexandra Charles von Hofsten blev mycket besviken när hon fick höra talas om stölderna.

Annons

– Jag blev illa berörd när jag fick höra att detta inträffat. Att någon tar för sig på detta vis … Men det är ingen stor händelse i sammanhanget. Gäster på plats kallade festen århundradets kalas, och det är det vi fokuserar på, säger Alexandra Charles.

Prinsessan Birgitta var på plats och delade ut pris under kvällen!
Prinsessan Birgitta var på plats och delade ut pris under kvällen!
Några av vinsterna som lottades ut under kvällen försvann innan vinnaren ens fått dem.
Några av vinsterna som lottades ut under kvällen försvann innan vinnaren ens fått dem.

Och vad gäller den stulna prenumerationen, så såg vi på Svensk Damtidning förstås till att den drabbade fick en ny.

Läs mer:

Foto Cecilia Österberg

Annons