Franska VM-stjärnan har barn med svenska Sabrajna – bekräftar nu bostaden i Stockholm

Franska VM-stjärnan har barn med svenska Sabrajna – bekräftar nu bostaden i Stockholm

Nu berättar han öppet!

Se historiska ögonblicket här – aldrig hänt förut!
0:36

Efter reklamen: Se historiska ögonblicket här – aldrig hänt förut!

(0:36)

Slå på ljud

VM i fotboll pågår för fullt och en av favoriterna att kamma hem guldet är Frankrike. De är regerande världsmästarna efter att ha vunnit samma turnering för fyra år sedan, 2018.

Fransmännen klev in i VM i går tisdag och det blev en klar seger – 4-1 mot Australien efter mål av Adrien Rabiot, Kylian Mbappe och Oliver Giroud som blev tvåmålsskytt och tangerade samtidigt målrekordet i det franska landslaget på herrsidan. Nu har båda Giroud och legendaren Thierry Henry gjort 51 mål.

I truppen finns det väldigt många världsstjärnor och otroliga fotbollsspelare som har vunnit många titlar genom åren. En av dem är Kingsley Coman.

Coman spelar i dag i storklubben Bayern München och har tidigare spelat i bland annat PSG och Juventus.

Franska VM-stjärnan har barn med svenska Sabrina – bekräftar nu bostaden i Stockholm

Men det som många inte vet är att Kingsley Coman har en svensk flickvän. Hon heter Sabrajna Duvad. Paret figurerar i varandras sociala medier och har även barn tillsammans. Förra sommaren lämnade Coman den franska EM-samlingen för att vara närvarande när barnet föddes.

Let's dance-stjärnan bekräftar: Inkallad för allvarligt samtal på slottet

"Av personliga skäl kommer jag temporärt att lämna träningsanläggningen med tillstånd av Uefa, det franska fotbollsförbundet och min förbundskapten. Jag kommer att komma tillbaka till mina lagkamrater väldigt snart och kommer att vara extra försiktig under min frånvaro", skrev anfallaren enligt Fotbollskanalen.

Efter gårdagens seger bekräftade fotbollsstjärnan att han och Sabrajna har en lägenhet i centrala Stockholm. Enligt uppgifter till Svensk Damtidning är det en lyxlägenhet som ligger i ökända "Norra Tornen" på Vasastan.

Coman bekräftade för Expressen att han och Sabrajna har en lägenhet i Stokholm.

– Haha, ja det stämmer. Det är sant, säger Coman till tidningen.

Här festar Victoria med Haakon – se bilderna från nattens party!