Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Fredrik Reinfeldt och Roberta har fått barn - se första bilderna

03 maj, 2017, 08:37 
Ellen Myrgård Lindén
Berättar själva om den totala lyckan.
Annons

Vilken babyglädje! Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt, 51, och flickvännen Roberta Alenius, 38, fick under tisdagen sitt första gemensamma barn. En liten flicka.

– Fredrik och jag har fått en dotter i dag. Hon är 50 centimeter och väger 3,1 kilo. Vi mår alla väldigt bra och är tacksamma för den fina hjälp vi har fått av personalen, skriver den nyblivna mamman i ett sms till TT.

https://www.instagram.com/p/BTmLVgfjFD4/?taken-by=erikreinfeldt&hl=sv

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dessutom har Fredriks son Erik Reinfeldt valt att publicera en Instagram-bild på sin nya lillasyster. Och på sitt eget Instagramkonto berättar Roberta att dottern kom ut med ett “fniss och ett illvrål” och att hon och Fredrik är väldigt tacksamma. Paret lärde känna varandra när han var statsminister och hon presschef men det var långt senare som vänskapen utvecklades till kärlek.

Foto: Stella Pictures, Instagram

 

Annons