Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fredrik Skavlans och Maria Bonnevies gemensamma beslut – efter 18 år ihop: "Helt förtvivlad"

07 mar, 2024, 06:00 
Fredrik Skavlan och Maria Bonnevie
Fredrik Skavlan och Maria Bonnevie har fattat ett beslut, bekräftar Fredrik.
Annons

Fredrik Skavlan var sin tids Lennart Hyland med sin talkshow. Nu har han tagit ett steg tillbaka och arbetar främst bakom kameran – men det svenska folket har inte glömt hans ansikte!

Sedan 2006 lever Fredrik med svensk-norska skådespelerskan Maria Bonnevie. Fredrik hade tre barn från sitt tidigare äktenskap, men skaffade tre till med Maria (födda 2012, 2015 och 2018).

Skavlan slutar som programledare - gör sista säsongBrand logo
Skavlan slutar som programledare - gör sista säsong

Fredrik Skavlans beslut med Maria Bonnevie

Fredrik Skavlan
Ni är så fina ihop!

Och Fredrik och Maria har en väldigt tydlig idé om hur de ska uppfostra sin avkomma. Det berättar Fredrik när han gästar podcasten Min barneoppdragelse.

Annons

Där får vi höra att Fredrik och Maria beslutat sig för att barnen ska ha en sund relation till mat.

– Jag är mycket sån att jag säger ifrån om saker. Till exempel är jag väldigt sträng kring att inte kasta mat, och jag är inte helt okej med att man äter en massa mellan måltider och att barnen ska sätta i sig en massa saker. Jag är försiktig med godis, det är ju på lördagar då, men jag tänker ofta att vi lär barnen att äta en massa som vi själva är väldigt försiktiga med, säger Fredrik.

Fredrik erkänner att han är rätt sträng som pappa. Han vill inte att hans barn ska växa upp och vara som ett rö för vinden.

– För barnen ska bli vuxna och de ska ut i en värld som dessvärre är ganska orättvis och tuff ibland. Och jag tror inte att vi gör någon någon tjänst om de växer upp och inte tål kritik eller motstånd, säger Fredrik.

Fredrik Skavlan: "Helt förtvivlad"

Fredrik får också frågan om hur han och Maria hade hanterat ett scenario där de kommer på sitt barn med att ta droger.

– Jag tror att jag hade blivit helt förtvivlad. Jag hade försökt att inte bli galen, orimlig och straffat. Men försökt få till en dialog, jag hade helt klart konfronterat, men jag hade försökt göra det på ett sätt som neutraliserade konflikten, säger Fredrik.

Annons