Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frida Karlsson avslöjar privata händelserna i hemmet – med kärleken William Poromaa

20 nov, 2022, 17:30 

Nu öppnar skidparet Frida Karlsson och William Poromaa upp om privatlivet.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Skidåkarna Frida Karlsson, 23, och William Poromaa, 21, har varit ett par i många år och var även sambos i fem år i det gemensamma huset i Sollefteå.

Under våren 2021 tog relationen dock en vändning, när paret bestämde sig för att flytta isär. Anledningen bakom beslutet var dock inget dramatisk, utan handlade helt enkelt om deras karriärer.

– Det är klart att jag saknar honom. Det är lite annorlunda, det är första gången i mitt liv jag bor själv. Det är klart att ibland så pratar jag med väggarna, berättade Frida för Expressen i december 2021.

Frida Karlsson och William Poromaa avslöjar privata

När Frida och William ställer upp på intervjuer pratar de oftast om sina karriärer, av förklarliga skäl.

Annons

Men i samband med att paret blivit ambassadörer för möbelföretaget Mio öppnar de nu upp om hur deras vardag ser ut.

– Vi blev intresserade när vi förstod att Mio var ute efter ett djupare samarbete, där det handlar om mer än bara exponering. Att hjälpa till med att bygga kunskap om sömn och hur vi kan optimera den – tillsammans med en ergonom och sömnexpert – känns väldigt rätt, säger Frida och William i ett pressmeddelande.

Skidparet berättar även om hur en vanlig dag kan se ut.

– Klockan ringer vid sju på morgonen och då äter vi frulle. Det kan vara gröt, mackor och ett glas juice. Efter det lite prehab (förebyggande för att undvika skador) innan vi rullar iväg för tre timmar skejt på rullskidbanan, säger de och fortsätter:

– Cirka 50 kilometer senare äter vi lunch, något som går hyfsat fort att fixa. Det blir ofta rester från gårdagens middag. Sedan brukar det finnas lite tid för att prata med en tränare, ha ett sponsormöte och kanske göra en intervju.

Frida och William är noga med att understryka hur viktigt det är att få 8-9 timmars sömn, för att kunna prestera så bra som möjligt på både träning och tävling.

Annons