Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frida Karlsson bekräftar familjedrömmen – efter splittringen från William Poromaa

30 jun, 2023, 19:30 

Frida Karlsson om framtidsdrömmarna – efter splittringen från William Poromaa.

Annons

Frida Karlsson och William Poromaa var ett av Sveriges mest omtalade idrottspar. De stora framgångarna i skidspåren avlöstes med artiklar om deras privata relation och folk verkade inte kunna få nog av dem.

Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slutBrand logo
Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slut

Men när de landade på Arlanda, strax efter VM i Planica tidigare i år, så bekräftade paret att de gått skilda vägar. Uppbrottet hade ägt rum redan under hösten förra året, meddelade då paret.

– Det växte fram under sommaren och sedan valde vi att gå ut med det efter VM för att inte ha fokus på det, säger Frida Karlsson till SVT Sport.

Frida Karlsson och William Poromaa
Frida Karlsson och William Poromaa gick skilda vägar tidigare i år.

Miljonregn över Frida Karlsson

Frida Karlsson har precis lämnat en kanonsäsong bakom sig och siktar nu på nya framgångar. Succén har också lämnat spår efter sig på bankkontot och Frida kan numer titulera sig mångmiljonär.

Annons

Enligt Expressen gick skidstjärnan plus 2,8 miljoner förra året och har nu sitt eget bolag, FK Sports and Marketing AB, tillgångar på drygt sju miljoner kronor.

– Det låter bra. Och det är ju en trygghet. Att inte behöva ha det som fokus, utan du vet att du kan betala till exempel din hyra utan problem, säger hon.

Frida Karlsson
Frida Karlsson har håvat in miljoner efter alla framgångar.

Så ser Frida Karlsson på framtiden

Vad hon ska göra med pengarna är inte hugget i sten. I dag bor Frida Karlsson i en lägenhet, något som hon inte vill göra i all oändlighet och förhoppningen är att en dag landa ett hus.

När hon skaffar familj vill hon bo på ett ställe med alla årstider, med trädgård och grönsaksland, och det är inte helt otänkbart att valet faller på staden där hon är född och uppvuxen i.

Annons

– Och då hamnar jag nog i en radie runt Sollefteå, ungefär. Men jag kan räkna in Östersund där också.

Frida Karlsson
Frida Karlsson drömmer om att bo i hus i framtiden.

Foto: TT

Annons