Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frida Karlsson i chock efter uppgifterna om kärlekslivet – tvingas säga sanningen

28 nov, 2022, 14:00 
Frida Karlsson och William Poromaa

Frida Karlsson blev minst sagt förvånad när hon fick höra talas om händelsen med pojkvännen William Poromaa.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Med sina sju OS- och VM-medaljer är Frida Karlsson en av skidsportens mest självklara stjärnor – och just nu ligger allt fokus på världscupen och VM i Planica som avgörs i februari 2023.

Frida Karlsson har tidigare uppmärksammats för sin lite annorlunda strategi, då hon valt bort att träna med et svenska landslaget och i stället valt att förbereda sig i egen regi.

Även hennes privatliv och relationen med skidstjärnan William Poromaa har varit rejält uppmärksammad den senaste tiden. De har varit ett par i många år och bott tillsammans i Sollefteå.

Annons
Frida Karlsson
Frida Karlsson.

Frida Karlsson och William Poromaa flyttar isär

Nyligen lämnade paret radhuset i Sollefteå och flyttade isär. Frida Karlsson drog till Östersund och William Poromaa till Sundsvall, vilket ledde till flera spekulationer om att de gjort slut.

Men paret har hela tiden betonat att de fortfarande är ett par och att beslutet grundar sig i att de vill satsa på sina karriärer, även om det stundtals är tufft att vara ifrån varandra.

– Det är klart att jag saknar honom. Det är lite annorlunda, det är första gången i mitt liv jag bor själv. Det är klart att ibland så pratar jag med väggarna, sa Frida Karlsson till Expressen i december 2021.

Annons

Chocken efter uppgifterna: ”Va!? Var står det?”

Men nu har spekulationerna fått fart igen. Under Frida Karlssons profil på Internationella skidförbundets hemsida står det att hon inte är i ett förhållande, medan det på William Poromaas profil står tvärtom.

När Expressen frågar skidstjärnan om händelsen är hon minst sagt förvånad och lika tagen över uppgifterna som alla andra.

– Va!? Var står det? Det där har jag inte sett! Det var ju roligt, sa hon och kom med glädjebeskedet att det måste skett något fel:

– Nä, det är fortfarande stabilt. Allt är lugnt

Frida Karlsson och William Poromaa
Skidstjärnorna Frida Karlsson och William Poromaa är fortfarande ett par trots märkliga uppgifterna.

Foto: TT

Annons