Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frida Karlsson och William Porooma har bestämt sig – trista beslutet i relationen: ”Ensamt”

23 dec, 2022, 16:30 

Därför firar Frida Karlsson och William Poromaa inte jul ihop.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Skidstjärnorna Frida Karlsson och William Poromaa har kilat stadigt i flera år. Tidigare bodde de tillsammans i Sollefteå, men förra året bestämde de sig för att separera och satsa på sina karriärer på olika håll.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Frida Karlsson flyttade då till Östersund, William Poromaa till Sundsvall. Det var andra gången på kort tid som det talangfulla skidparet valde att flytta isär, vilket så klart inte var lätt för någon av dem.

– Det är klart att jag saknar honom. Det är lite annorlunda, det är första gången i mitt liv jag bor själv. Det är klart att ibland så pratar jag med väggarna, sa Frida Karlsson till Expressen.

Frida Karlssons julfirande utan William Poromaa

Inte ens på julafton förra året, eller på Williams födelsedag den 23 december, var paret tillsammans. Frida Karlsson firade i alperna och William Poromaa hemma hos familjen i Fränsta.

Annons

Återigen var det träningen som satte käppar i hjulet. Ett annalkande OS i Kina gjorde att fullt fokus låg på skidspåren och de intensiva träningarna inför den stora tävlingen.

– Det blir två dagar för jag fyller ju år 23:e också så det blir lite födelsedagskalas där hemma och så drar jag iväg och tränar lite innan tävlingarna i Falun, sa William Poromaa under en pressträff.

William Poromaa: ”Känner att jag måste”

I år verkar det bli ett liknande upplägg. William Poromaa befinner sig i Davos och kommer att vara kvar där fram till Tour de ski börjar på nyårsafton.

I stället för ett julfirande med familjen kommer han att fira tillsammans med norska konkurrenten Johannes Hösflot Kläbo, som också valt bort ett firande med familjen.

– I år blir det väldigt ensamt, säger William Poromaa till Aftonbladet.

– Jag har alltid varit hemma med familjen. Det är där man får in all energi liksom, men nu känner jag att jag måste vara här inför touren och träna och vara på höjd. Det känns ändå rätt.

Frida Karlsson och William Poromaa
Frida Karlsson och William Poromaa ser inte ut att fira jul ihop i år.

Foto: TT

Annons