Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fruktansvärda beskedet till Helena Seger – tydliga tecknet att något är fel: ”Fått lida”

31 mar, 2023, 12:00 

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har nåtts av ett tråkigt besked.

Annons

Zlatan Ibrahimovic har en fotbollskarriär många bara kan drömma om. Spektakulära finter har varvats med spektakulära mål och stjärnan från Malmö bemästrar bollen som är få förunnat.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Nyligen kom dessutom glädjebeskedet att Zlatan gör comeback efter en lång skadefrånvaro. Helena Seger kunde med glädje se på när han spelade en träningsmatch med sonen Maximillian.

Att Zlatan var tillbaka på riktigt blev tydligt när han återförenades med det svenska landslaget förra veckan. EM-kvalmatchen mot Belgien blev dock ingen rolig historia, varken resultatmässigt eller fysiskt.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har nåtts av ett tråkigt besked.

Zlatans och Helenas mardrömsbesked

Zlatan tvingades hoppa över matchen mot Azerbajdzjan på grund av en skadekänning. Enligt italienska tidningen La Gazzetta dello Sport är det värre än befarat och Zlatan blir borta i flera veckor.

Annons

Vill det sig väl är han tillbaka i spel inom 10–15 dagar, vill det sig illa kan det dröja en hel månad innan fotbollsvärlden återigen får ta del av stjärnans fotbollskonster.

– Förbundskapten Andersson nämnde en känning, men det här är definitivt något mer än en känning. Det kommer hålla honom borta i minst 10-15 dagar. I själva verket handlar det om ett muskelproblem i höger lår, skriver La Gazzetta dello Sport.

”Jag har fått lida”

För Zlatan är det så klart ett väldigt tungt bakslag. Bara några dagar tidigare hade han pratat om glädjen att vara tillbaka på fotbollsplanen, efter en nio månader lång skadefrånvaro.

Annons

Under presskonferensen berättade Zlatan att han fått operera sig hela tre gånger för den korsbandsskada som orsakat honom stå stor smärta.

– Jag har fått lida i 14 månader. Nu har jag kommit tillbaka och det känns bra. Jag spelar äntligen med glädje och inte med smärta, sa han då.

Zlatan Ibrahimovic
Enligt italienska La Gazzetta dela Sport är Zlatan skadad igen.

Foto: TT

Annons