Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fruktansvärda scenerna i Bonde söker fru – efterspelet TV4 inte hade med

12 okt, 2023, 17:30 

Deltagaren Tomas kollapsade plötsligt i Bonde söker fru – det här hände sedan.

Annons

Bonde söker fru har bjudit på mycket under sina 18 säsonger. Men få ögonblick har varit så otäcka som det vi fick se i senaste avsnittet av långköraren. Det märktes också på programledaren Linda Lindorff, som trots sin digra erfarenhet blev rejält skakad.

Linda skrev själv om händelsen i ett blogginlägg.

”Nu är det snart dags för avsnitt två och jag ska redan nu varna er för att en deltagare kommer att bli anklagad för fusk och en annan fick åka till akuten för att kärlekskänslorna blev så starka att han blev sjuk”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”Brand logo
Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”

Svimmade i Bonde söker fru – det hände egentligen

Detta är förloppet: bonden Mimmi ska berätta vilka killar hon ska ha med sig på gruppdejt. Då märker Linda att något är fel på deltagaren Tomas, som berättar att han håller på att svimma.

Annons

Tomas mådde så dåligt att han fick föras till akuten. I avsnittet fick vi inte en riktig förklaring till vad som hänt eller hur det fortsatte – men TV4 publicerade senare en längre intervju med Tomas på sin hemsida.

– Det var väldigt mycket känslor och värme, det var väldigt varmt. Först började känseln i händerna försvinna. Händerna skakade, benen skakade, huvudet snurrade. Linda sa att hon såg att jag började krampa och var väldigt blek, men jag försökte hålla ut så länge som möjligt, säger Tomas.

– Det tog en timme innan vi spelade klart just den scenen, de andra fick fortsätta utan att jag var med i bild. Efter ett par timmar hade jag fortfarande nedsatt känsel i händerna, då åkte vi in till akuten.

Tomas i Bonde söker fru säger sanningen

Tomas fick vara kvar på akuten i fem, sex timmar. Han kom hem och sov ut. Dagen efter var han helt återställd.

– Jag brukar inte vara så ofta på akuten eller på sjukhus, det var inget första alternativ att åka in. Men någon i produktionen ringde en släkting och rådfrågade, som tyckte att det var lika bra att jag åkte in, säger Tomas.

Annons