Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fusket i Tillsammans mot cancer – tv-tittarna lurade av TV4

12 jan, 2022, 20:11 
AvIndra Nordemar

TV4 utlovar mer än vad de ger på den direktsända Cancergalan. Nu avslöjas lögnen.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Tillsammans mot cancer-galan brukar kallas för årets viktigaste kväll. En kväll då svenska folket har chans att samla in så mycket pengar som möjligt för att driva cancerforskningen framåt.

En av tre svenskar får cancer – så ja, den direktsända galan är tveklöst en av de viktigaste vi har. Och i år gick hela 165 miljoner kronor till ändamålet!

Men det är mycket som döljer sig bakom tv-rutan. Nu avslöjar en av de kända profilerna fusket som tittarna inte får se.

Kända profilen avslöjar TV4:s lögn på Cancergalan

Förutom programledarna Anna Brolin och Arantxa Alvares fanns även flera andra välkända ansikten på plats i studion.

Varje år tar svenska kändisar emot samtal från folk som vill bli månadsgivare. I år var det bland annat Kristin Kaspersen, Anis Don Demina, Anja Pärson och Lina Hedlund som svarade i telefonerna. Men även entreprenören Isabella Löwengrip. Och på sin blogg avslöjar hon nu sanningen om live-produktionen.

Annons

”Galan spelades in på Grand Hotel och alla som kom fick ta ett PCR-test. Dock var det ingen publik utan alla sekvenser var förinspelade förutom själva filmningen av oss och programledarna”, skriver hon.

Tittarna får inte vad som utlovas i Tillsammans mot cancer

Till tittarna utlovas en Cancergala med live-underhållning, men i själva verket är en hel del av materialet förinspelat.

Dessutom ser scenen där artisterna uppträder betydligt större ut i rutan än vad den är i verkligheten – men vad gör väl det?

Efter några bakslag då artister och även programledaren Pär Lernström var tvungna att ställa in på grund av sjukdom, verkar det som att den viktiga kvällen blev lyckad ändå.

Foto: TT

Annons