Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Sanningen bakom splittringen mellan Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso: "Det har tärt"

12 jan, 2022, 11:00 
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Click to add subtitle

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

tv-Bianca Ingrosso, 26, kom med en bomb i december. Efter tio säsonger av Wahlgrens värld väljer hon att tacka för sig – och lämna programmet inför nästa säsong.

"Allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag", skrev Bianca själv på Instagram.

Sanningen bakom splittringen mellan Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Det var såklart ett sorgligt besked för mamma Pernilla. Att bli av med sin parhäst efter så många år! Men det var ett nödvändigt beslut för Biancas del.

Det förklarade hon när hon gästade TV4-programmet Efter Fem. Hon har njutit av att vara en del av Wahlgrens värld – men det har också varit en prövning.

– Det tär på en mycket. Att ha ett tv-team som följer en året runt. Många tv-program spelas ju in under en viss tid. Vi spelar in på riktigt året runt. Jag har firat nyårsafton med dem sex år. Jag kommer vara med på ett hörn, när jag träffar mamma, för det måste jag ju göra, säger Bianca i programmet.

Annons

Nu har Bianca fått pröva på livet utan Wahlgrens värld. Hon har upptäckt nya sidor hos sig själv.

– Jag har nästan blivit rädd för kameror. Jag är ju otroligt bekväm när det gäller att ha en kamera i ansiktet. Jag är van att ha dem i mitt sovrum, flera stycken, och var myggad nästan varenda dag. Men det har varit skönt att leva mitt liv utan att behöva vara fin framför kameran och att få vara lite privat. Jag har nästan glömt bort vad det är, säger hon.

– Att man inte behöver känna att man måste ge ut något av sig själv. Jag har känt att jag måste slå på någonting. Nu kan jag vara tyst. Det är jag inte så van vid.

Annons