Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Galna tittarsuccén – så många såg första avsnittet av Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan

05 jun, 2022, 14:00 
AvSimon Holm Stålhand

Vilken dundersuccé för Arvingarna!

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Arvingarna har tagit Sverige med storm under de senaste åren. Med deras egna program, Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan så har de nu gjort succé i tv-rutan!

Men det är inte första gången som Arvingarna syns i tv. Under vintern 2020, gick det att se Arvingarnas jul på kanal sju. Programmet blev Sjuans mest sedda det året.

Så med det i bakhuvudet så var det kanske inte någon högoddsare att Arvingarnas sommarprogram skulle bli en braksuccé, det går lugnt att säga att det går hem hos tv-tittarna.

Arvingarnas nya program är en succé för TV4!

Enligt siffror från MMS behöll ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” inte bara tittarna från premiären, utan kunde även lägga till en massa nya tittare när det andra avsnittet sändes veckan efter.

Annons

– Arvingarna fortsätter locka nya tittare. Att öka siffrorna mot sommaren är ett kraftbesked. Uppenbarligen är det fler som vill festa med Arvingarna på Lassemans altan, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” till Expressen.

Så många såg första avsnittet

”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” hade premiär 22 maj och sågs då av hela 507 000 tittare. Avsnitt två, som sändes söndagen därefter, landade på 531 000 tittare.

Så Arvingarnas nya program var minst sagt en dundersuccé!

Men under söndagen, 5 juni, kommer inget avsnitt att sändas. I stället kommer TV4 direktsända partiledardebatten.

Annons