Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gästen ryter ifrån efter händelsen i Nyhetsmorgon: "Sjukt tråkigt"

08 jun, 2022, 08:30 

Det riktas hård kritik mot Nyhetsmorgon...

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Nyhetsmorgon är en av TV4s riktiga långkörare, och det är lätt att förstå varför. Att vakna till det härliga programmet, som blandar både högt och lågt, är ett självklart inslag i mångas vardag!

Men nu är programmet i blåsväder, efter en olycklig tabbe. Gästen och artisten Peg Parnevik väljer att sätta ner foten rejält...

Känd farfar

Peg Parnevik är dotter till tv-personligheten Mia Parnevik och golfproffset Jesper Parnevik. Det är en riktig kändistät familj, hennes farfar var nämligen den omtyckta komikern och imitatören Bosse Parnevik!

Peg själv tog ett kliv in i offentligheten på riktigt efter realityprogrammet Parneviks, som följde familjens vardag ute i Florida. Men nu har hon gjort sig ett eget namn, och har en riktig raketkarriär.

Hon är nämligen artist, och Pegs musik har verkligen gått hem ute i stugorna. Förutom hennes solokarriär, är hon även med i bandet GAMMAL tillsammans med Pontus Pettersson, något som alla inte hade koll på...

Annons

Missen som kritiseras

Ja, Peg gästade Nyhetsmorgon för att spela GAMMALs nya singel. Det är ju ingenting som tillhör ovanligheterna, det händer ofta att artister gästar programmet för att göra reklam för en ny låt, eller kanske film.

Men rutinerna verkar inte riktigt ha suttit i ryggmärgen, eller så var det någon som hade lite bråttom. När Peg och Pontus uppträdde passade Nyhetsmorgon på att uppdatera sin Instagram med ett klipp från spelningen.

"Just nu: Peg Parnevik" Skrev kontot på Instagram, och det var här Peg valde att kritisera Nyhetsmorgon.

Visst var det Peg på scenen, men hon uppträdde med sitt band GAMMAL och inte som soloartist. Något som fick henne att ryta ifrån rejält:

”hey guys! Jag var alltså med mitt band GAMMAL idag dvs en duo som består av mig och Ponuts!! Känns sjukt tråkigt när inte alla får samma uppmärksamhet och respekt som musiker och kreatör ok puss hejdå”, skrev Peg på Instagram.

Foto: TV4

Annons