Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gästens panikångest i Nyhetsmorgon – Jenny och Steffo kommer av sig helt

16 sep, 2022, 18:00 

Gästen fick en panikångestattack mitt under den direktsända intervjun med Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Superduon Jenny Strömstedt, 50, och Steffo Törnquist, 66, är två av Sveriges mest rutinerade programledare.

De har båda varit programledare för Nyhetsmorgon ända sedan början av 2000-talet, och har blivit två av TV4:s mest folkkära profiler.

Men i vissa situationer, när saker inte blir som planerat, kan även superproffs som Jenny och Steffo komma av sig i direktsändning.

Gästen i Nyhetsmorgon får panikångest – Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist kommer av sig

Ja, under åren har det ibland uppstått lite oväntade situationer i Nyhetsmorgon – vilket inte är så konstigt, med tanke på att programmet är direktsänt.

Annons

Många minns till exempel när Jenny och Steffo skulle steka ostbågar i studion, och stekpannan plötsligt började brinna. Ett klipp som har blivit en skratt-succé på YouTube.

Jenny och Steffo har fått tittarna att skratta många gånger genom åren.

Men något som inte var lika kul var när bloggaren Hanna Widerstedt gästade Nyhetsmorgon för tio år sedan och fick en panikångestattack mitt under sändningen.

Den jobbiga situationen dras upp igen i SVT:s nya dokumentärserie Den svenska dokusåpan. Närmare bestämt i avsnitt fyra, som handlar om Big Brother.

Hanna Widerstedt, som under 2000-talet blev ett "YouTube-fenomen" och Sveriges mest googlade person 2012, berättar i dokumentären om när hon började ana en panikångestattack samtidigt som hon intervjuades av Jenny och Steffo.

Annons
Hanna Widerstedt berättar om när hon fick en panikattack i Nyhetsmorgon.

– De börjar prata med mig och fråga mig saker och jag bara känner att jag hör inte vad de säger, och jag känner att mitt hjärta börjar dunka snabbt, säger hon i dokumentären.

I klippet i fråga, som även finns på YouTube, ser vi hur Jenny börjar ställa frågor till Hanna – som ser mer och mer orolig ut.

– Förlåt, jag blir alltid jättenervös när jag är på direktsänd tv, säger Hanna i intervjun.

Hanna fick panikångest mitt under intervjun med Jenny och Steffo.

– Det hedrar dig, för det visar bara att man är en riktig människa helt enkelt, säger Jenny då och fortsätter sedan ställa frågor.

När Hanna sedan visar ännu mer med sitt kroppsspråk att något är fel kommer programledarna först av sig helt – och sedan räddar Steffo upp situationen genom att avbryta intervjun och gå vidare till ett annat segment.

Annons