Gåtan kring Mikael och Lotta – förändringen i relationen

15 mar, 2022, 19:03 

Det har skett en mystisk förändring i Lotta Engbergs och Mikael Sandströms relation.

Annons
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!

Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63, och Lotta Engberg, 59, lever ett underbart romantiskt liv ihop.

De är, sedan snart ett år tillbaka, sambos i en lyxvilla i Göteborg. Dessutom åker de ofta på mysiga resor ihop, där de verkligen kan njuta av varandras sällskap.

Lotta och Mikael har, ända sedan de började dejta, varit väldigt öppna med relationen. De har flera gånger setts i tv ihop och brukar dela med sig av sin vardag på Instagram.

Gåtan kring Mikael och Lotta – förändringen i relationen

Men nu har det skett en förändring i relationen. Den som har bra koll på Lotta och Mikael kanske har märkt att det var väldigt länge sedan någon av dem publicerade en bild på varandra på sociala medier.

Annons

Lottas senaste Instagraminlägg är publicerat i juni 2021, och är en video på henne och Mikael där de spexar med solglasögon.

Mikaels senaste bild med Lotta är från julafton 2021, alltså nästan tre månader sedan.

Det finns alltså en gåta kring varför det varit så tyst från dem båda på Instagram. Detta behöver ju givetvis inte betyda att det hänt något, utan kan ju i själva verket bero på att både Lotta och Mikael är hårt arbetande och för upptagna för att uppdatera sociala medier.

Man kan tänka sig att paret njuter av varandras sällskap när de får chansen, och därmed väljer att lägga bort mobiltelefonerna.

Mikaels överraskning till Lotta – framför kamerorna!

Däremot såg vi nyligen paret i tv-rutan! På söndagen var Lotta nämligen en av gästerna i Secret Song i TV4, och blev överraskad av familj och vänner.

Förutom Lottas döttrar och vänner så låg givetvis även kärleken Mikael bakom överraskningen! Och det blev minst sagt lyckat – Lotta blev så glad och berörd att hon brast ut i gråt.

Annons

– Fantastiskt att få sitta där borta och veta att ni tillsammans har smitt planer för att göra mig glad, sa hon i programmet.

Annons