Gåtan med Paolos ord om ex-flickvännen Elin

För första gången sedan han åkte fast för sexköp nämner Paolo den tidigare flickvännen Elin på sin Instagram.

När Paolo Roberto blev tagen för sexköp i våras reaserades mycket av det han byggt upp under sin karriär, allt från livsmedelsvarumärket till samarbeten och affärspartners. Även flickvännen Elin Härkönen tog avstånd, hon följer inte längre Paolo i sociala medier och de har inte synts på varandras konton sedan skandalen uppdagades.

Elin valde att inte kommentera händelsen offentligt, och bad om respekt för privatlivet och alla de inblandade. Efter ett tag fick hon ändå säga ifrån på sin blogg, då vissa personer tog sig friheten att komma med pekpinnar om vad hon borde göra i rådande situation.

Ni som skriver livsråd till mig och får det att låta så enkelt, tänk till en gång till är ni snälla.

Varenda en av oss är unik, våra liv skiljer sig från varandra, våra relationer likaså.

Den relation du har med någon annan kan ingen annan än du förstå.

Man kan försöka förstå, men man kan aldrig veta.” skrev hon i början av juni.

Elin Härkönen och Paolo Roberto brukade vara flitiga med att lägga upp träningsfilmer och bilder när de tränade tillsammans på Instagram.

Elin Härkönen och Paolo Roberto brukade vara flitiga med att lägga upp träningsfilmer och bilder när de tränade tillsammans på Instagram.

Elin Härkönen har lärt ut handstående i åratal

Paolo har trots att han numera är en av Sveriges mest utskällda män fortsatt uppdatera sin Instgram, med fokus på träning. Han har bland annat lagt ut instruktioner för hur man lär sig stå på händer, och de som följer Elin Härkönens träningskonto på Instagram kände nog väl igen idén. Hon är nämligen något av en expert på att stå på händer själv, och har sedan flera år tillbaka ett träningskoncept som går ut på att lära ut den färdigheten till andra.

I sitt andra inlägg om träning för handstående går Paolo till och med så långt som till att hänvisa sina följare till Elins träningsmaterial istället för sitt egna.

“Del två i min ”lär dig stå på händer skola”. Första delen finns lite lägre ner i mina inlägg! Tänk på att värma upp handlederna så ni inte skadar er (tips finns tips i det tidigare inlägget) Vill ni ha hela pass för handstående så har @breakitandyouwillmakeit live-pass på Facebook” står det i hans inlägg.

Break it and you will make it är alltså Elins alias på Instagram, vilket många av de som följt paret ett tag såklart känner till. Det är första gången han nämner henne på sin Instagram sedan allt hände.

Foto: TT/Instagram