Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Geite erkänner kärleksmötet i TV4-huset - slog gnistor direkt

21 sep, 2023, 16:30 
Sofia Geite

Sofia Geite berättar om mötet som förändrade allt för henne!

Annons
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Sofia Geite, 41, är en av Nyhetsmorgons stora profiler. Genom åren har vi sett henne i rutan i aktualitetsprogrammet, ofta i par med Steffo Törnquist.

Och morgon-TV innebär att programledarna behöver gå upp i ottan för att hinna med att ta sig till jobbet och sminkas inför sändning.

– Jag gillar det. Men självklart sliter det nog i längden, det är ju inte rimligt för en kropp att väckas 02.50. Men jag tycker det fungerar jättebra och det är faktiskt inte så tufft när klockan ringer, säger Sofia när hon pratar med Aftonbladet.

Men det är inte bara tidiga mornar som jobbet på TV4 bidragit med - det var på jobbet som Geite träffade sin stora kärlek.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Sofia Geites kärlekslycka - träffades genom TV4

Det var under arbetspassen på redaktionen som kollegan Johan Edlund bestämde sig för att visa sitt intresse.

Annons

– Jag tror att det slog gnistor för Johan såg mig vid kaffeautomaten och frågade om vi kunde ta en fika. Då hade jag precis lämnat en relation så jag var väl inte så där jätte..., berättar hon nu för Hänt.

TV4-profilen berättar att det växte fram en gnista för kollegan över tid.

– Jag visste inte hur länge jag skulle vara singel eller så där. Men vi tog en fika och sen bjöd han med mig på elitloppet på en travtävling. Jag hade aldrig sett trav i verkligheten någonsin när jag åkte med dit. Men sen så fortsatte vi hänga hela sommaren och så har vi hängt sedan dess. Först slog gnistorna för honom och sen slog de för mig, säger Sofia vidare till tidningen.

Hon konstaterar att mötet har gett henne och maken mycket, inte minst deras två barn.

– Det är såklart det lyckligaste med barnen, det är det bästa som jobbet har gett mig om man säger så. Hade jag inte börjat jobba där så hade jag inte träffat Johan såklart. Så tänker man väl när man har fått barn att då har alla steg i livet en betydelse såklart. Det är fint, jättefint.

Foto: TT

Annons