Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gift med 25 år äldre man – svenska kändispar som trotsar ålderskillnaden

22 jul, 2022, 09:30 
AvElham Mohamed
Mikael Persbrandt, Sanna Lundell, Simon Sköld och Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg, Zlatan Ibrahimovic, Mikael Persbrandt och Stellan Skarsgård har alla en sak gemensamt när det kommer till deras val av livspartner.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Att ålder bara är en siffra är det många som tycker. Dessa svenska kändisar har valt att leva efter det talesättet i samband med valet av sina partners.

Camilla Läckberg och Simon Sköld – 13 års skillnad

Camilla Läckberg och Simon Sköld.

Camilla Läckberg, 47, och Simon Sköld, 35, träffades för första gången när Sköld stod inoljad i dörren till Läckbergs fest då hon firade 10 år som författare. Men det var inte förens de träffades under ett PR-möte år 2014 som det verkligen sa "klick". Ålderskillnaden verkade inte stå i vägen för paret som år 2017 gifte sig och senare även fick dottern Polly.

Annons

Penny Parnevik Murray och Douglas Murray - 17 års skillnad

Penny Parnevik och Douglas Murray

Penny Parnevik Murray, 25, och Douglas Murray, 42, träffades genom Pennys föräldrar då Murray är en familjevän till dem. Idag är de gifta och har barnen Atticus och Pebble tillsammans.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger - 11 års skillnad

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.

Zlatan Ibrahimovic, 40, och Helena Seger, 51, har varit ett par i snart 20 år. Tillsammans har de barnen Maximilian, 15, och Vincent, 14.

Annons

Tareq Taylor och Sofia “PT-Fia” Ståhl – 19 års skillnad

Tareq Taylor och Sofia Ståhl

Tareq Taylor, 52, har nyligen hittat kärleken i Sofia “PT-Fia” Ståhl, 34. Mellan paret skiljer det 19 år men åldern är inget de lägger större vikt vid och paret verkar kära upp till öronen.

Laila Bagge och Korosh Kananian - 18 års skillnad

Laila Bagge och Korosh Kananian.

Laila bagge, 48, och Korosh Kananian, 30, träffades på en utekväll i Stockholm då den yngre Korosh tog sig mod och uppvaktade stjärnan. Efter det har paret varit oskiljaktiga och driver även företag tillsammans.

Annons

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt – 15 års skillnad

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell

Sanna Lundell, 43, och Mikael Persbrandt, 58, träffades i Sandhamn år 2005 och ålderskillnaden verkar inte vara något som stod i vägen då det slog gnistor om paret vid första mötet. Idag har de barnen Igor, Lo och Fox tillsammans.

Carina Berg och Erik Berg – 11 års skillnad

Carina Berg och Erik Berg.

Carina Berg, 44, och Erik Berg, 33, gick ut med sin kärlek offentligt år 2017 redan året efter ringde bröllopsklockorna. Nu har paret två barn tillsammans och arbetar stundvis också ihop.

Annons

Stellan Skarsgård och Megan Everett Skarsgård - 25 års skillnad

Stellan Skarsgård och Megan Everett Skarsgård

Stellan Skarsgård, 71, och Megan Everett Skarsgård, 46, har varit ett par i över 10 års tid. År 2009 gifte sig paret i Nacka stadshus och har nu barnen Ossian och Kolbjörn tillsammans.

Foto: TT

Annons