Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gift vid första ögonkastet-Ida talar ut om Arvids beteende i tv - det tyckte hon egentligen

21 jun, 2023, 20:00 

Den svenska tv-publiken drog kollektivt efter andan när Arvid sa nej till Ida.

Annons

Gift vid första ögonkastet i SVT har trollbundit publiken i en hel säsong och nu vet vi äntligen vad utgången blev.

Tre par av fyra sa ja till varandra, något som ändå får ses som en succé för tv-produktionen, som kämpat med lite motiga kärlekshistorier genom åren.

Skåningarna hyllar kungen – och Silvia!Brand logo
Skåningarna hyllar kungen – och Silvia!

Det var däremot inte helt utan drama. Det stod Arvid Stark för, som gifte sig med Ida Lind i början av programmet.

Deras kemi var påtaglig. De passade oerhört bra ihop enligt de själva och efter vissa situationer som krävt förtydliganden från den ena av perterna, främst från Idas sida, så ville de trots allt vara fortsatt ett gift par.

Arvid kunde dock inte låta det stanna där. Vid tillfället som de skulle meddela sitt beslut uttryckte han ett tvärsäkert "nej" och kameran zoomar in på Ida ansiktsuttryck som är långt ifrån lyckligt.

Annons

Chocken från Ida när hon får svaret

Hennes make ändrade dock sitt svar rätt kvickt och gick ner på knä för att be Ida gifta sig med honom - på riktigt. I en intervju med Femina berättar hon om vad hon faktiskt kände i det ögonblicket.

– Jag anade ugglor i mossen när han sa nej. Jag minns jag tänkte - sådär snyggt klädd har han inte valt att vara om han tänker säga nej. Och när sedan tvisten kom så tänkte jag – den jäkeln alltså, säger hon.

Hur det har gått sedan dess får vi veta nästa vecka, men en sak är säker. Att vara med i programmet har varit en fantastisk upplevelse, menar Ida.

– Jag har njutit av varje sekund och skulle göra om det alla dagar i veckan. Produktionen och experterna har varit helt fantastiska och jag har verkligen känt deras omsorg och stöd genom hela inspelningstiden men också efter att kamerorna slocknade. Det var nog som jag trodde, fast roligare. Det är ett av de största och djärvaste äventyren jag varit med om i livet och det har också varit extremt utmanande och utvecklande.

Annons